applis tablette et smartphone

Logic-immo.be’s mobiele applicaties

Geschreven door Renaud Chaudoir op 11 juni 2015

Jouw favoriete zoekertjes nu ook op tablet of smartphone!

applis tablette et smartphone

Logic-immo.be heeft verschillende mobiele apps waarop je al wat je maar wil kan terugvinden: alle zoekertjes van op de site, de artikels van op onze immobiliënblog, de contactgegeven van de immokantoren die zoekertjes op onze site plaatsen, enzovoort. Daarnaast is er ook een applicatie voor de iPad waarop je al onze magazines kan lezen. Alle info vind je op deze pagina!

Apps voor tablet en smartphone!icone appli logic-immo.be

In de Play Store kan je onze app downloaden. Zoeken op Logic-immo.be is voldoende!

installation appli android logic-immo.be

 

Of klik op deze link: Logic-immo.be android app installeren

 

Opgelet: er is met Logic-immo.com ook een Franse versie te downloaden. Vergis je dus niet, deze  versie geeft enkel vastgoed in Frankrijk weer.

 

Na het downloaden van de app, volstaat het om gewoon de installatieprocedure stap voor stap te volgen. Deze is dezelfde als bij elke app. Onze app is natuurlijk ook gratis!

 

Ook slaat de applicatie automatisch uw laatste zoekopdrachten op en kan je je er ook inschrijven om via mail op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan jouw criteria voldoen. Daarenboven kan je op de app ook alle panden op de kaart terugvinden, handig als je eens een bezoekje wil brengen aan je nieuwe droomhuis!appli mobile logic-immo.be

 

De app werkt even vlekkeloos op zowel tablet als smartphone met Android, toch een belangrijk gegeven met merken als Samsung, LG, Sony Experia, Google Nexus, enzovoort die erop draaien.

 

iOS applicatie

Voor de liefhebbers van Apple is er natuurlijk ook een app, met al dezelfde functies en mogelijkheden als de Android applicatie.

 

Het enige merkbare verschil is dat je hier ook pushnotificaties kan krijgen op je iPad of iPhone, zodat je altijd op de hoogte bent van het vastgoed dat jou interesseert.

 

Ook hier volstaat het om op Logic-immo.be te zoeken.

 

Of klik op deze link: Logic-immo.be iOS app installeren
 

iPad applicatie voor onze magazines

Elk van onze 4 regionale uitgaven van het magazine Logic Immo hebben ook een dedicated iPad app, waarop je de laatste edities kan raadplegen!

Afhankelijk van de regio die je interesseert (Brussel-Brabant, Henegouwen, Luik of Oost- en West-Vlaanderen en de kust ), vind je daar de laatste nieuwe lokale zoekertjes, evenals info en artikels over vastgoed in de regio.

 

Op de app zal je kunnen kiezen tussen de 4 regionale uitgaven. Aan jou om te kiezen welke voor jou interessant is!

De app om de zoveel tijd eens opstarten is meer dan genoeg om op up to date te blijven. Onze magazines verschijnen zo ongeveer om de 3 weken.

 

Deze app is natuurlijk ook gratis en kan je makkelijk vinden door te zoeken op magazine logic-immo.be.

Hier ook de link naar de Apple Store: App magazine logic-immo.be

 

Ook hier opletten dat je de .be-versie niet verwart met de .com-versie, waardoor je enkel Frans vastgoed zal vinden en dus geen Belgisch vastgoed. Het icoontje van de Belgische versie is roze, zo kan je je dus moeilijk vergissen!

Lexicon