Apartment for rent in ANTWERP

  • 97 m²
  • 2 rooms
  • 990 ( + 90 € )
···
10 
See photos
494 views
36 days published days
0 time favorites
Ref.: 2971142

Details

No description in English exists for this property.
Dit appartement bevindt zich op de derde verdieping van residentie ‘Jaipal’, een prestigieus gebouw dat deel uitmaakt van de ‘India-natie’. Middenin de bruisende Cadixwijk. De jachthaven, het Kattendijkdok en het mooie heraangelegde Kempisch dok bevinden zich op wandelafstand. Ook aan gezellige cafeetjes en restaurants is hier zeker geen tekort.De leefruimte kan genieten van een optimale lichtinval dankzij de grote raampartijen aan weerskanten. Centraal staat de uiterst moderne keuken met diverse inbouwtoestellen en een gezellig kookeiland met ontbijttoog. Deze klassevolle keuken verdeelt de leefruimte in enerzijds de eetruimte en anderzijds de zitruimte. Bovendien heeft u van hieruit toegang tot een zalig terras van ca 5 m² dat uitkijkt op de mooie groene binnentuin.Beide slaapkamers kunnen gebruikmaken van de moderne badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Apart gastentoilet. 
Bovendien beschikt de nachthal over ruime inbouwkasten die perfect kunnen dienen als vestiaire en de aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien is.Een privatieve kelderberging is reeds begrepen in de huurprijs.
Een autostaanplaats is verplicht bij te huren aan 125 Euro per maand. Bovendien is er de mogelijkheid een tweede autostaanplaats bij te huren.Gemeenschappelijke lasten: 90 Euro per maand.
Provisie op het verbruik van verwarming en warm water: 40 Euro per maand.
De nutsvoorzieningen koud water en elektriciteit zijn privé op te nemen door de huurder.Onmiddellijk beschikbaar.

Additional information

  • 2 rooms
  • 1 bathroom

Finance

Monthly rent: 990 €
Charges: 90 €

Property dimensions

Number of bedrooms: 2
Living space: 97 m²
Garden area: 0 m²
Building surface: 0 m²

Energy

Energy performance certificate (CEPC/CPEB) :
Energetic performances (EPC/PEB) : 63kWh / m²

Home insurance

Property address

64 Madrasstraat
2000 ANTWERP

PROVAS IMMO MANAGEMENT

Museumstraat 14
2000 ANTWERP