Apartment For sale Ghent
585 000
130 m²
3 rooms
···
See photos
511 views
139 days published days
0 time favorites
Ref.: 4193458

Details

No description in English exists for this property.
Bent u in Gent Centrum nog op zoek naar een nieuwbouw appartement in een kleinschalige residentie, dan is dit 3 slaapkamer appartement in Residentie Quintus de perfecte woonplaats voor u! Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het historische centrum van Gent en van het Dampoort station en nabij Portus Ganda, bieden deze appartementen alles wat je wilt van een stadswoning. Het Zuidgerichte terras zorgt ervoor dat u evengoed buiten kan genieten van een leuke zomerdag!

Bovendien mag u zich verwachten aan een Bijna Energie Neutraal appartement! U bent dus helemaal klaar voor de toekomst en bespaart jarenlang op uw energiefactuur en korting op uw onroerende voorheffing. De grote raampartijen laten veel licht binnen in dit gezellig, praktisch ingerichte appartement. Deze appartementen zullen klaar zijn tegen april 2022.

De scandinavische look & feel gaan hand in hand met de Belgische kwalitatieve afwerking. Vloerverwarming gevoed door een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. 

En qua mobiliteit bent u hier zeker goed gediend : op 5 minuten wandelen van het Dampoort station, 30 seconden rijden van de ring en 5 minuten rijden naar de oprit van E17 en E40. Perfect toch? En alles is aanwezig om gezond en gelukkig te leven : biowinkelen om de hoek in de Lousbergmarkt, vers vlees in de Polderbeef in de straat, zwemmen in het Van Eyck zwembad, en tafelen kan bij de buren....

Ieder appartement heeft zijn eigen ondergrondse berging. Achteraan het gebouw zijn een 5-tal parkeerplaatsen voorzien (prijs 25.000 euro (excl registratie en BTW). 

Contacteer ons gerust voor dit 3 slaapkamer appartement of voor de nog beschikbare andere appartementen (2 en 3 slaapkamers)!

Info 24/7 beschikbaar via Sarah op 0476/37.42.67 of per mail naar sarah@stellarimmo.be

Slachthuisstraat 98
9000 Ghent

Additional information

  • 3 rooms
  • 2 bathrooms
  • 2 shower rooms
  • 2 toilets
  • garden

Finance

Property price: 585 000 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 3
Living space: 130 m²
Garden area: 47.5 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 999 kWh / m²
Energy score: F
CEPC/CPEB F
Yearly theoretical total energy consumption: 129 870 kWh
CO2 emissions 0 kg CO₂/m²
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) No information

Home insurance

STELLAR IMMO

Coupure Rechts 88
9000 Ghent