Apartment For sale Deinze
385 000
104 m²
2 rooms
···
12 
See photos
48 views
55 days published days
0 time favorites
Ref.: 4559591

Details

No description in English exists for this property.
Liv - De Molens: "Wonen aan de Leie in Deinze"

Ligging:
"Liv- De Molens" is een residentieel woonproject, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Ontworpen met oog voor de authenticiteit van een historische plek en waar leven, wonen en werken hand in hand gaan.

Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project aan de Leie de grootste aantrekkingspool van Deinze en de ruime omgeving te worden. Architectuur van absolute wereldtop door Reiulf Ramstad Architects.
Een site van 2,2 hectare met een unieke ligging te Deinze aan de mooie Leie, in de onmiddellijke nabijheid van de winkelstraat, scholen, station, openbaar vervoer, met een goede verbinding naar invalswegen.

Project - afwerking:
In Liv – De Molens vind je enkele historische gebouwen die mooi aansluiten bij de stijlvolle nieuwbouw. De ultieme mix van authentieke charme en trendy wonen.
De combinatie van authentieke en nieuwe elementen geven de site buitengewone karakter: een harmonieuze plek die rust en schoonheid uitstraalt.

Deelproject Leiehof:
onderscheidt zich door de unieke Noorse architectuur waarbij de focus ligt op ruimte, licht en luxe. De 29 woonentiteiten zijn zo ontworpen dat je ze kan inrichten naar jouw stijl en wensen. Bovendien heb je vanop je ruime terras ook prachtig uitzicht op de Leie en het groene park.
De zonnige app. en penthouses, met 2 of 3 slpk hebben terrassen met zicht op het water.

Deelproject Pleinstede
is de verbindende factor tussen stad en park. Ideaal voor levensgenieters die van gezellige bedrijvigheid houden. De 36 woonentiteiten zijn allemaal praktisch ingerichte app. met extra aandacht voor veel lichtinval en waarbij je kan kiezen uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Daardoor is wonen in Pleinstede haalbaar voor elk budget.

Voor alle info en een overzicht van de beschikbare entiteiten contacteert ons: 0472 01 51 51

Tolpoortstraat 40
9800 Deinze

Documents

Additional information

  • 7 floors
  • 2 rooms
  • 2 bathrooms

Finance

Property price: 385 000 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 2
Living space: 104 m²
Garden area: 0 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 999 kWh / m²
Energy score: F
CEPC/CPEB F
Yearly theoretical total energy consumption: 103 896 kWh
CO2 emissions 0 kg CO₂/m²
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) No information

Home insurance

IMMO DA VINCI

Sint-Denijslaan 1
9000 Ghent