Apartment For sale at Antwerp

89 000 €
38 m²
1 room
Apartment For sale at Antwerp
11 
See photos
20 views
6 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11426

Details

No description in English exists for this property.


Het pand is uiterst gunstig gelegen op wandelafstand van het Centraal Station en de Franklin Rooseveltplaats, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Daarbij is er geen gebrek aan velo-stations in de nabije omgeving en met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de stadsrand en de snelweg. Verder is er in de buurt een ruime keuze aan (lokale) supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen.

De woning bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, waarvan het dak beperkt werd geïsoleerd werd. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Het appartement zelf is instapklaar: de elektriciteit is conform en de ramen beschikken over dubbele PVC-beglazing. De ramen zijn niet in overeenstemming met de bouwvergunning. Er werd vastgesteld dat het pand niet in overeenstemming is met de woonkwaliteit.

De woonst bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken met basisuitrusting, goed voor een oppervlakte van zo’n 24 m². Achteraan treffen we de slaapkamer (6 m²) en centraal in de woning situeert zich de badkamer (3 m²) met douchecabine, wc en lavabomeubel. Zoek je een betaalbaar appartement of een interessante investering op een centrale locatie? Mis deze kans niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 3 floors
  • 1 room
  • 1 bathroom
  • 1 toilet

Finance

Property price: 89 000 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 1
Living space: 38 m²
Garden area: 0 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 315 kWh / m²
Energy score: D
CEPC/CPEB D
Yearly theoretical total energy consumption: 11 970 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 0002301370-RES-1

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website