Apartment For sale at Borgerhout

225 000 €
235 000 €
New price
72 m²
2 rooms
Apartment For sale at Borgerhout
12 
See photos
58 views
1 day published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11691

Details

No description in English exists for this property.

Het gebouw is gelegen op een gunstige locatie in Borgerhout nabij de grens met Berchem en Deurne. Dankzij deze gunstige ligging behaalt het een uitstekende mobiliteitsscore en is het vlot bereikbaar met bus, tram, trein en de wagen. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Voor sport en ontspanning hoef je niet ver te gaan met het Te Boelaertpark en het Boekenbergpark binnen de 500 meter en op woensdag hoef je slechts de trap af te gaan voor de wekelijkse markt!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, dat in 2017 volledig gerenoveerd werd. Zo is het dak geïsoleerd en is de elektriciteit conform. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Momenteel is het appartement verhuurd aan €750/maand.

Je komt binnen in het centrale halletje, dat voor de verbinding zorgt tussen de aanwezige ruimtes. Vooraan bevindt zich de leefruimte met open keuken (30 m²), waar er dankzij de vele raampartijen een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnenvalt. Van hieruit heb je toegang tot het noord-georiënteerde terras (4 m²). De eerste slaapkamer is 7 m² groot en de tweede slaapkamer (13 m²) staat in verbinding met de badkamer (9 m²), die voorzien is van een lavabomeubel, wc, handdoekdroger, inloopdouche en afgesloten berging met ruimte om een wasmachine te plaatsen. Zoek je een gezellig appartement op een gunstige locatie? Mis deze kans niet en boek vandaag nog je afspraak in! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 4 floors
  • 2 rooms
  • 1 bathroom
  • 1 toilet
  • cellar

Finance

Property price: 225 000 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 2
Living space: 72 m²
Garden area: 0 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 168 kWh / m²
Energy score: B
CEPC/CPEB B
Yearly theoretical total energy consumption: 12 096 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 0002065077-1

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website