Commercial For sale at Ghent

4 300 000 €
2417 m²
16 rooms
Commercial For sale at Ghent
52 
See photos
83 views
207 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_10391

Details

No description in English exists for this property.

Dit stadspaleis in Neo-Classicistische stijl met waardevolle historische achtergrond wordt u aangeboden als project. De dankbare ligging in het centrum van Gent opent een waaier van opportuniteiten.

Het pand, momenteel ingericht als prestige-kantoren, leent zich tot de omvorming naar hotel, restaurant, luxe-woningen, boetiek of exclusieve event-locatie. Het pand is verdeeld in enkele zones, op functioneel en esthetisch vlak: De salons en de kantoren aan de Keizer Karelstraat enerzijds, en de kapel en de hedendaagse kantoren leunend aan de Frans Ackermanstraat.

SALONS De monumentale poort en hal betreedt u via de Keizer Karelstraat. Aan de trappenhal op het gelijkvloers openen 3 majestueuze kamers zich voor u. De grootste kamer verbindt de hal met de tuin via een orangerie, waar recent een werkende bar en professionele keuken werden geïnstalleerd. Dit is de perfecte netwerk- of eventruimte. Op de eerste etage leidt de trappenhal naar 5 telkens unieke salons.

KANTOREN KEIZER KARELSTRAAT Via een diensttrap bereikt u de derde etage. Rond de brede hal cirkelen 8 kantoren. Deze stralen nog steeds de stijl uit van het pand, maar vragen om een ingrijpende renovatie. Erboven bevindt zich een ruime zolder: momenteel enkel geschikt voor berging, maar dit kan een volwaardige bewoonbare of commerciële etage worden.

KAPEL Via de dienstgangen of via de tuin bereikt u de voormalige kapel, op heden ingericht over 3 etages als refter en kantoren met toiletten en keukentjes.

KANTOREN FRANS ACKERMANSTRAAT Via de kapel of via de Frans Ackermanstraat komt u in een hedendaags kantoor op etage 1 en 2. Het pand is vervolgens ook voorzien van: een kelder met technische installaties, centrale verwarming, een lift, een alarmcentrale en een tuin met fietsenberging.

Dankzij de ligging, verschillende mogelijkheden in circulatie, exhuberante stijl en graad van zeldzaamheid in de regio is dit dé basis van uw prestigeproject.

Additional information

  • 16 rooms
  • 18 toilets
  • cellar
  • attic
  • garden
  • elevator
  • office

Finance

Property price: 4 300 000 €
Cadastral income: 26 778 €
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 16
Living space: 2417 m²
Garden area: 239 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: No information
Yearly theoretical total energy consumption: No information
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) No information

Contact the real estate agency

Ghent

TREVI GENT

Sluizeken 16
9000 Ghent
Agency website