Commercial For sale at Antwerp

799 000 €
210 m²
Commercial For sale at Antwerp
14 
See photos
12 views
43 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11744

Details

No description in English exists for this property.

Het pand is gelegen op het bruisende Zuid tegenover de Gedempte Zuiderdokken, waarvan de heraanleg bijna afgerond is. Het nieuwe, grote park zal veel bezoekers trekken en zorgen voor extra passage voorbij de winkel. De buurt, die al erg in trek is bij (dagjes)toeristen, zal hierdoor nog meer aan waardering winnen, wat jouw zaak enkel ten goede kan komen!

Het handelsgelijkvloers maakt deel uit van een verzorgd gebouw van 5 hoog, dat de voorbije jaren verschillende vernieuwingen onderging, waardoor je hier de komende 25 jaar geen grote vaste kosten hoeft te verwachten. Zo zijn onder andere het dak en de voor- en achtergevel onder handen genomen. De vaste kosten bedragen zo’n €260/maand. De handelszaak zelf is onlangs volledig instapklaar gerenoveerd. Zo is de elektriciteit volledig vernieuwd, is er een keramische tegelvloer gelegd en zijn de binnenmuren geïsoleerd. Zonder noodzakelijke ingrijpende werken kan jij hier dus je zaak uitbouwen!

De totale oppervlakte van het handelsgelijkvloers bedraagt zo’n 210 m² en de uitzonderlijk brede etalage van 14 meter zorgt dat het meteen in het oog springt bij voorbijgangers. Het pand bestaat uit een grote winkelruimte, een archiefruimte achteraan, een kitchenette en een aparte wc met handenwasser. De wanden zijn verplaatsbaar zodat de indeling gemakkelijk veranderd kan worden. Het commercieel handelsgelijkvloers biedt een waaier aan invulmogelijkheden gaande van showroom, kapperszaak, galerij, bureel, … het potentieel is werkelijk eindeloos! Er mag echter geen horeca gevestigd worden in het gebouw.

Ben je op zoek naar een plek om jouw zaak uit te bouwen en dit op een toplocatie in hartje Antwerpen? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat het pand jou te bieden heeft! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 5 floors
  • 1 bathroom
  • 1 toilet
  • elevator

Finance

Property price: 799 000 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedroom: No information
Living space: 210 m²
Garden area: 0 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: No information
Yearly theoretical total energy consumption: No information
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 0002668121-KNR-1

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website