House For sale Mariakerke
389 550
159 m²
4 rooms
···
15 
See photos
165 views
93 days published days
0 time favorites
Ref.: 4090026

Details

No description in English exists for this property.
Deze gelosten bebouwing met veel ruimte, die vind je aan de Speistraat in Mariakerke. Het nieuwbouwproject langsheen de Lieve oogt niet alleen mooi. De moderne architectuur met grote raampartijen zorgt voor veel lichtinval in alle kamers. Of je nu veel slaapkamers nodig hebt, of een apart bureel voor beide ouders met daarnaast nog voldoende slaapkamers of een dressing... dankzij de 4 kamers kan je ervoor zorgen dat elkeen minstens zijn eigen stek heeft in huis. De afgesloten tuin is perfect om de kinderen te laten spelen, of te genieten van een ontbijt op het terras of een BBQ bij de ondergaande zon. Een tuinberging zorgt voor een practische buitenberging voor fiets, scooter, of tuingerief.

Bovendien is de ligging perfect centraal voor wie de R4 moet hebben (Gent, Zelzate en de autosnelwegen) of de N9 (Gent-Eeklo). Winkels, alsook scholen vind je binnen een straal van 2 kilometer. Met een bushalte quasi voor de deur en de trekweg op enkele meters afstand kan je je zowel met het openbaar vervoer als met de fiets snel verplaatsen. Voor iedere woning is er een aparte parkeerplaats voorzien ! 

Interessante prijzen en speciale condities voor investeerders! Ook woningen met 5 slaapkamers of halfopen bebouwing mogelijk!

Info of een bezoek plannen aan de werf ? contacteer ons 7/7 op 0476 37 42 67 of via email op sarah@stellarimmo.be

Speistraat 20
9030 Mariakerke

Additional information

  • 3 floors
  • 4 rooms
  • 2 bathrooms
  • 2 shower rooms
  • 2 toilets
  • garden

Finance

Property price: 389 550 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 4
Living space: 159 m²
Garden area: 0 m²
Building surface: 129.8 m²

Home insurance

STELLAR IMMO

Coupure Rechts 88
9000 Ghent