House For sale at Ghent

160 m²
3 rooms
House For sale at Ghent
23 
See photos
397 views
142 days published days
1 time favorites
Ref.: KGC22109X

Details

No description in English exists for this property.

VERKOCHT. Deze gerenoveerde en bijzonder aantrekkelijke instapklare burgerwoning met sfeervolle buitenruimte en typische interbellum gevel- en stijlelementen, is gelegen in de felbegeerde Stropbuurt te Gent,  dichtbij zowel het Sint-Pietersstation als de binnenstad.

Het huis, dat ondertussen het label 'asbestveilig' heeft verkregen, heeft net een grondige, kwalitatieve en smaakvolle renovatie ondergaan, met oog voor een verzorgde materiaalkeuze in combinatie met energiezuinigheid. Voorzien van Zuidgerichte zonnepanelen, nieuwe condenserende centrale verwarming op aardgas, isolatie in hellende en platte daken, hoogrendementsbeglazing en twee sfeervolle gashaarden. De originele decoratie werd naadloos aangevuld met hedendaags elementen zoals een nieuwe inkomdeur in massief eik. 

De inkomhal met authentieke retrovloer leidt naar de zonnige woonkamer met parket en gashaard en sluit aan bij de nieuwe leefkeuken met eiland, verrassend veel kasten en een tweede gashaard. De grote raampartijen aan de keuken zorgen voor een opmerkelijk buitengevoel en leiden naar de verharde sfeervolle buitenruimte met privacy. Op de eerste verdieping bevindt zich, naast een eerste grote zonnige slaapkamer, de badkamer met inloopdouche, een groot ligbad en een afsluitbare nis voor een wasmachine en droogkast. De overige twee volwaardige slaapkamers zijn gelegen op de tweede verdieping.

Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping is er een (nieuw) afzonderlijk toilet voorzien. De droge kelder biedt nog heel wat opbergmogelijkheden.

Het huis wordt asbestvrij afgeleverd met een conforme 25-jaar geldige elektriciteitskeuring, in- en opbouwverlichting in het gehele huis en werd nieuw geschilderd. 
 

Additional information

  • 3 rooms
  • 1 bathroom
  • 2 toilets
  • cellar
  • laundry room

Finance

Property price: No information
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 3
Living space: 160 m²
Garden area: No information
Building surface: 0 m²

Energy

Primary energy consumption: 178 kWh / m²
Energy score: B
CEPC/CPEB B
Yearly theoretical total energy consumption: 28 480 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 20220502-0002526337-RES-1

Home insurance

Contact the real estate agency

CREVITS

Kortrijsesteenweg 178
9000 Ghent
Agency website