House For sale at Borgerhout

499 000 €
220 m²
4 rooms
House For sale at Borgerhout
29 
See photos
8 views
6 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11425

Details

No description in English exists for this property.

Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging tussen de Plantin en Moretuslei en de Turnhoutsebaan. De gunstige locatie maakt dat je hier over een ruim aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden (bus, tram en trein) beschikt. Ook aan velo-stations is er geen gebrek en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Verder zijn zowel het Moorkensplein als de Dageraadplaats, waar zich tal van gezellige drank- en eetgelegenheden bevinden, op wandelafstand gelegen.

De woning is doorheen de jaren goed onderhouden en verkeert in goede staat. In 2013 is er dubbele PVC-beglazing geplaatst.

Je komt het pand binnen in de brede doorgang (37 m²), die tot achteraan doorloopt en waar er meer dan voldoende ruimte is om fietsen veilig te stallen. Links heb je van hieruit toegang tot de rest van de woning. Vooraan op het gelijkvloers treffen we een bureauruimte (14 m²), centraal de trap en een apart gastentoilet en achteraan de leefruimte met open keuken, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 28 m². Tussen de woning en het magazijn (90 m²), dat een waaier aan mogelijkheden biedt bijvoorbeeld voor het uitoefenen van vrije beroepen, bevindt zich de west-georiënteerde koer (20 m²).

Op de eerste etage situeren zich de eerste 2 slaapkamers van 14 m² en 23 m² en een eerste badkamer (9 m²) met lavabomeubel en douchecabine. Op de bovenverdieping treffen we een leefruimte met keuken (23 m²), 2 slaapkamers van 11 m² en de tweede badkamer (2 m²) met douche, lavabo en wc.

Ben je op zoek naar een uniek pand met veel mogelijkheden (beroepsmatig gebruik, co-housing etc.) en dit op een gunstige locatie in de stad? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen het potentieel van deze woning ontdekken! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 2 floors
  • 4 rooms
  • 2 bathrooms
  • 2 toilets
  • cellar

Finance

Property price: 499 000 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 4
Living space: 220 m²
Garden area: 0 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 370 kWh / m²
Energy score: D
CEPC/CPEB D
Yearly theoretical total energy consumption: 81 400 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 0002589566-RES-1

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website