House For sale at Niel

229 000 €
71 m²
2 rooms
House For sale at Niel
16 
See photos
12 views
6 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11417

Details

No description in English exists for this property.

Charmante woning (71 m²) met 2 slaapkamers en koer (8 m²) in Niel.

Het pand is uiterst rustig gelegen in een autoluwe woonwijk, die recent volledig heraangelegd is met groenvakken, boomeilanden, zitbankjes en parkeervakken. Een drietal buslijnen stoppen op wandelafstand en ook het treinstation bereik je gemakkelijk te voet. Met de wagen geniet je verder van een vlotte verbinding tot de A12.

Het gezellige huisje is onlangs volledig gerenoveerd en is bijgevolg instapklaar. Het dak is geïsoleerd en verkeert in goede staat. Verder is er dubbele PVC-beglazing geplaatst, is er een verwarmingsketel geïnstalleerd en is de elektriciteit vernieuwd. Kortom: je kan hier zonder grote werken meteen je intrek nemen!

Je komt binnen in de inkom-/traphal (6 m²), die rechts toegang biedt op de woonkamer met open keukenhoek, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 27 m². De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort (kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, vaatwasser, frigo en diepvries) en biedt toegang tot de west-georiënteerde koer (8 m²). Achteraan op het gelijkvloers bevindt zich de badkamer (6 m²) met lavabomeubel, wc, handdoekdroger, inloopdouche en ruimte om een wasmachine te plaatsen. De bovenverdieping herbergt de 2 slaapkamers van 9 m² en 14 m².

Ben je op zoek naar een instapklare starterswoning nabij het dorpscentrum? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat het pand jou te bieden heeft! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 2 rooms
  • 1 bathroom
  • 1 toilet
  • garden

Finance

Property price: 229 000 €
Cadastral income: 149 €
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 2
Living space: 71 m²
Garden area: 8 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 326 kWh / m²
Energy score: D
CEPC/CPEB D
Yearly theoretical total energy consumption: 23 146 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 20220815-0002656110-RES-1

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website