House For sale at Deurne

325 000 €
135 m²
3 rooms
House For sale at Deurne
29 
See photos
10 views
6 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11430

Details

No description in English exists for this property.

Instapklare woning (135 m²) met 3 a 4 slaapkamers, atelier (21 m²) en zuid-georiënteerde tuin (90 m²) in Deurne.

Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging nabij de Bisschoppenhoflaan. Meerdere bussen en trams stoppen op wandelafstand en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving.

Doorheen de jaren zijn er enkele vernieuwingen en aanpassingen gebeurd in de woning. Zo is in 2018 de achtergevel geïsoleerd en is in 2019 de elektriciteit vernieuwd. In het jaar daarop is het dak van het atelier vernieuwd met isolatie en zijn ook de muren geïsoleerd. Vervolgens zijn in 2020 de plafonds, vloeren en muren onder handen genomen en het jaar daarna is er een condensatieketel geplaatst. Het dak van de woning is dit jaar vernieuwd met isolatie.

Je komt binnen in de inkom-/traphal, die uitgeeft op de rest van het gelijkvloers. Vooraan bevindt zich de woonkamer (28 m²), die achteraan in verbinding staat met de leefkeuken (32 m²), waar een lichtkoepel zorgt voor bijkomend daglicht. De keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven en microgolfoven. Verder is er op het gelijkvloers nog een wasplaats met wc en lavabo aanwezig. In de zuid-georiënteerde tuin (90 m²) treffen we een extra ruimte van zo’n 21 m², die momenteel gebruikt wordt voor extra slaapkamers. Er is wateraansluiting aanwezig, wat voor mogelijkheden zorgt.

Op de tussenverdieping situeert zich een eerste slaapkamer van 18 m². De overige 2 slaapkamers bevinden zich op de eerste etage en hebben een gelijke oppervlakte van 12 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een douchecabine, lavabomeubel en wc. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 3 rooms
  • 1 bathroom
  • 2 toilets
  • cellar
  • garden

Finance

Property price: 325 000 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 3
Living space: 135 m²
Garden area: 90 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 346 kWh / m²
Energy score: D
CEPC/CPEB D
Yearly theoretical total energy consumption: 46 710 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 0002684197-RES-1

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website