House For sale at Kapellen

399 000 €
122 m²
2 rooms
House For sale at Kapellen
23 
See photos
13 views
6 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11418

Details

No description in English exists for this property.

Prachtige laagbouwwoning (122 m²) met 2 slaapkamers en garage op een zuid-west-georiënteerd perceel van 553 m² in Kapellen.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij het dorpscentrum. Verschillende bussen stoppen op wandelafstand en ook het station bereik je gemakkelijk te voet of met de fiets. Er is een ruim aanbod aan scholen te vinden in de nabije omgeving en de snelweg bereik je in enkele minuten.

De vrijstaande woonst is doorheen de jaren goed onderhouden, maar is wel te moderniseren. Het dak is geïsoleerd en de verwarming is op mazout. Alle ramen zijn afgewerkt met rolluiken.

Je komt binnen in de aparte inkomhal, die uitgeeft op de ruime woonkamer van maar liefst 46 m², die zich aan de voorzijde van het pand bevindt. De aparte keuken is 11 m² groot en voorzien van een basisuitrusting. Langs hier heb je eveneens toegang tot de woning. De badkamer (4 m²) beschikt over een lavabo en ligbad/douche. De 2 slaapkamers zijn van gelijke grootte (13 m²) en verder zijn er nog een aparte wc, berging (4 m²) en wasplaats (4 m²) aanwezig. Het pand beschikt eveneens over een ruime zolder, wat voor een waaier aan mogelijkheden zorgt om extra bewoonbare oppervlakte bij te creëren.

De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 553 m² en het zuid-west-georiënteerde tuingedeelte is zo’n 390 m² groot. Een groot pluspunt is dat de weilanden achter de woning niet bebouwd mogen worden, zodat het gunstig zicht gegarandeerd blijft. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 2 rooms
  • 1 bathroom
  • 2 toilets
  • cellar
  • attic
  • garden

Finance

Property price: 399 000 €
Cadastral income: 2 090 €
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 2
Living space: 122 m²
Garden area: 553 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 567 kWh / m²
Energy score: F
CEPC/CPEB F
Yearly theoretical total energy consumption: 69 174 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 0002637080

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website