House For sale at Hoboken

349 900 €
138 m²
3 rooms
House For sale at Hoboken
20 
See photos
8 views
6 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11411

Details

No description in English exists for this property.

Verzorgde halfopen bebouwing (138 m²) met 3 slaapkamers, garage en buitenruimte (50 m²) in Hoboken.

Het pand is gelegen in een rustige straat in het dorpscentrum en behaalt bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig op wandelafstand en ook aan velo-stations is er geen gebrek. Met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot in- en uitvalswegen. Om de hoek is er een speelplein en verder is er een ruim aanbod aan scholen in de nabije omgeving.

De woning is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. Zo is het dak geïsoleerd conform de norm 2020 en verder is ook de elektriciteit conform. In 2014 zijn er nieuwe vloeren gelegd en in 2020 is er airconditioning (Fujitsu) geïnstalleerd. Vervolgens is in 2017 het plat dak geïsoleerd en verder zijn ook de tussenmuren opgespoten met isolatie (6 cm). Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas (hout) en vooraan op het gelijkvloers en achteraan op de eerste verdieping zijn deze voorzien van rolluiken.

Je komt binnen in de inkom-/traphal met apart gastentoilet. De rest van het gelijkvloers bestaat uit een L-vormige leefruimte met grenzend hieraan de halfopen keuken, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 56 m². De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort (kookvuur, dampkap, dubbele spoelbak, ingebouwde vaatwasser, oven, microgolfoven, frigo en diepvries). Achteraan bevindt zich de gezellige buitenruimte (50 m²) met noord-oost-oriëntatie. Verder heb je vanuit de woonkamer nog toegang tot de aanpalende garage (27 m²) met sectionale poort. Op de bovenverdieping situeren zich de 3 slaapkamers met oppervlaktes variërend tussen de 10 m² en 19 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een lavabomeubel, wc en douche. Tot slot beschikt het pand nog over een kelder (24 m²) en zolder (37 m²). Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 1 floor
  • 3 rooms
  • 1 bathroom
  • 2 toilets
  • cellar
  • attic
  • garden

Finance

Property price: 349 900 €
Cadastral income: No information
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 3
Living space: 138 m²
Garden area: 50 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 340 kWh / m²
Energy score: D
CEPC/CPEB D
Yearly theoretical total energy consumption: 46 920 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 20220204-0002539660-RES-1

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website