House For sale at Hoevenen

320 000 €
400 m²
4 rooms
House For sale at Hoevenen
28 
See photos
64 views
41 days published days
0 time favorites
Ref.: OBJ_11724

Details

No description in English exists for this property.

Handelspand (210 m²) met woonst (190 m²) en garage (44 m²) in Hoevenen.

Het pand is gelegen tussen de dorpscentra van Hoevenen en Kapellen, waardoor het uiterst goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Je hebt de keuze tussen meerdere bushaltes op wandelafstand en het station van Kapellen bereik je gemakkelijk met de fiets. Tot de A12 geraak je in slechts enkele minuten. Kortom: een gunstige locatie om potentieel cliënteel vanuit alle windrichtingen naar je zaak te lokken.

Het gebouw verkeert in degelijke staat en bestaat uit een handelsgelijkvloers en bovengelegen woning met 4 slaapkamers. Tevens zijn er een garage (44 m²) en zuid-oost-georiënteerde tuin (45 m²) aanwezig. De grote oppervlakte maakt dat het pand veel potentieel heeft en een waaier aan mogelijkheden biedt. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing: beneden aan de voorzijde in hout en de rest in PVC. Verder is de elektriciteit deels vernieuwd en gebeurt de verwarming aan de hand van airconditioning-units.

Het handelsgelijkvloers is momenteel ingericht als bloemenwinkel. Vooraan bevindt zich de winkelruimte met koelcel en gastentoilet, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 82 m². Achteraan zijn er nog een keuken (39 m²), wasplaats (10 m²), magazijn (48 m²) en doorgang naar de garage aanwezig, die zich achteraan op het perceel bevindt.

Op de eerste etage treffen we vooraan de L-vormige woonkamer van maar liefst 54 m². De badkamer (8 m²) is voorzien van een lavabomeubel, wc en douchecabine. Achteraan situeren zich de eerste 3 slaapkamers van respectievelijk 23 m², 16 m² en 13 m². De zolderverdieping, die te bereiken is via een vaste trap, herbergt nog een extra kamer van maar liefst 44 m². Zoek je een gebouw met veel mogelijkheden en dit op een gunstige locatie? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat dit pand jou te bieden heeft! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Additional information

  • 4 rooms
  • 1 bathroom
  • 1 toilet
  • attic
  • garden

Finance

Property price: 320 000 €
Cadastral income: 1 301 €
Monthly charges No information

Property dimensions

Number of bedrooms: 4
Living space: 400 m²
Garden area: 45 m²
Building surface: No information

Energy

Primary energy consumption: 205 kWh / m²
Energy score: C
CEPC/CPEB C
Yearly theoretical total energy consumption: 82 000 kWh
CO2 emissions No information
Energy performance certificate (CEPC/CPEB) 20220725-0002645305-RES-1

Home insurance

Contact the real estate agency

Antwerp

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerp
Agency website