273 NEW

Apartment for sale in Antwerp , 50 m² with 1 bedroom for 219 900 €

Apartment for sale in Antwerp
Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.

Description

No English translation was found for this ad.

Ideaal startersappartement (50 m²) met 1 slaapkamer op de derde verdieping op een toplocatie in Antwerpen.

Het pand is gelegen op een ideale locatie en kent bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het historische stadscentrum met tal van gezellige drank- en eetgelegenheden bevindt zich op een boogscheut. Daarbij zijn zowel de Franklin Rooseveltplaats, alsook het Centraal Station op wandelafstand gesitueerd. In de nabije omgeving zijn er verschillende vélo-stations terug te vinden. Verder zijn de Universiteit Antwerpen, Karel de Grote-Hogeschool en AP gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken, wat het een ideale locatie maakt voor studenten.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een gebouw van 3 hoog, dat in 2012 een totaalrenovatie onderging. Er werd houten dubbele beglazing geplaatst. Het dak werd vernieuwd en is conform de norm 2020. De elektriciteit is eveneens conform.

We komen de woonst binnen in de leefruimte met open keuken. De totale oppervlakte van deze ruimte bedraagt 31 m². De keuken is afgewerkt met een spoelbak, kookvuur, dampkap en ingebouwde oven en frigo. Verder is er naast de voordeur nog een aparte wc. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 12 m² en biedt toegang tot de badkamer (6 m²) met lavabomeubel, handdoekenradiator en douche. Er is hier tevens ruimte om een wasmachine te plaatsen.

De verwarming is op gas en er zijn individuele meters voor water, gas en elektriciteit. Er is een fietsenberging aanwezig zodat uw fiets steeds veilig staat. Daarnaast is er eveneens een afvalberging. Verder is er een centraal brandsysteem. Om af te sluiten is er geen syndicus en zijn er geen algemene kosten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar show website.

Reference : OBJ_8636

Additional information

 • nb_bedrooms

  1 bedroom

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 3 floors

 • living_room_area

  31 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  50 m²

Energy

Energy Performance Certificate (EPC) 273 Energy efficiency rating: 273 kWh/m²
N° Energy certificate: 20150614-0001768587-1

Property Address

Address: Varkensmarkt 3, 2000 Antwerp, BE

Contact this agency

Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.