380

Apartment for sale in Antwerp , 60 m² with 1 bedroom for 219 900 €

Apartment for sale in Antwerp
Apartment for sale in Antwerp
Apartment for sale in Antwerp
Apartment for sale in Antwerp
Apartment for sale in Antwerp
Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.

Description

No English translation was found for this ad.

Ideaal startersappartement (60 m²) met 1 slaapkamer op het gelijkvloers op een toplocatie in Antwerpen.

Het pand is gelegen op een ideale locatie en kent bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het historische stadscentrum met tal van gezellige drank- en eetgelegenheden bevindt zich op een boogscheut. Daarbij zijn zowel de Franklin Rooseveltplaats, alsook het Centraal Station op wandelafstand gesitueerd. In de nabije omgeving zijn er verschillende vélo-stations terug te vinden. Verder zijn de Universiteit Antwerpen, Karel de Grote-Hogeschool en AP gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken, wat het een ideale locatie maakt voor studenten.

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gebouw van 3 hoog, dat in 2012 een totaalrenovatie onderging. Er werd houten dubbele beglazing geplaatst. Het dak werd vernieuwd en is conform de norm 2020. De elektriciteit is eveneens conform.

We komen de woonst binnen in de leefruimte, die een totale oppervlakte heeft van 35 m². De keuken (6,5 m²) bevindt zich links in een inham en is afgewerkt met een spoelbak, kookvuur, dampkap, ingebouwde oven en frigo. Dankzij de verschillende hoge raampartijen baadt de woonruimte in licht. Verder is er hier nog een aparte wc. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 12 m² en beschikt tevens over een groot raam. Van hieruit hebben we tot slot toegang tot de badkamer (5 m²) met lavabomeubel, handdoekenradiator en inloopdouche. Hier bevindt zich nog een kast, die juist gepast is om was- en droogmachine te plaatsen.

De verwarming is op gas en er zijn individuele meters voor water, gas en elektriciteit. Er is een fietsenberging aanwezig zodat uw fiets steeds veilig staat. Daarnaast is er eveneens een afvalberging. Verder is er een centraal brandsysteem. Om af te sluiten is er geen syndicus en zijn er geen algemene kosten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar show website.

Reference : OBJ_8629

Additional information

 • nb_bedrooms

  1 bedroom

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 3 floors

 • living_room_area

  35 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  60 m²

Energy

Energy Performance Certificate (EPC) 380 Energy efficiency rating: 380 kWh/m²
N° Energy certificate: 20150614-0001768591-1

Property Address

Address: Varkensmarkt 3, 2000 Antwerp, BE

Contact this agency

Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.