160

Apartment for sale in Berchem , 80 m² with 2 bedrooms for 249 000 €

Apartment for sale in Berchem
Apartment for sale in Berchem
Apartment for sale in Berchem
Apartment for sale in Berchem
Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.

Description

No English translation was found for this ad.

Stijlvol gerenoveerd appartement (80 m²) met 2 slaapkamers en terras op een centrale locatie in Berchem.

Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de gunstige ligging. Zo is het openbaar vervoer alomtegenwoordig: verschillende bus- en tramlijnen bevinden zich op wandelafstand, evenals het station van Mortsel, zodat u over een ruim aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden beschikt. Met de wagen bereikt u verbindingswegen en de snelweg in een mum van tijd. Op enkele meters afstand is er een vélo-station aanwezig. De natuurliefhebber kan terecht in het Brilschanspark.

Het verzorgde appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een complex van 12 hoog, waarvan het dak voldoet aan de 2020-normen. Er is een lift aanwezig. De vaste kosten voor het gebouw bedragen €174 en omvatten water, verwarming (gas), syndicus, lift en onderhoud van de gemeenschappelijke delen. In het appartement is er dubbele beglazing (hout) en de ramen beschikken over rolluiken. De voorbije jaren zijn er enkele renovaties gedaan: zo is er een nieuwe keuken geplaatst. Vervolgens is de badkamer recent vernieuwd en zijn er nieuwe vloeren gelegd in 2021.

We komen de woonst binnen in de leefruimte met open keuken (40 m²), waar een kamerbrede raampartij zorgt voor veel lichtinval in de hele kamer. De keuken met eiland is uitgerust met alle hedendaags comfort: kookvuur en dampkap, spoelbak, ingebouwde combi-oven, vaatwasser en frigo. Hier hebben we tevens toegang tot het uitgestrekte terras (14 m²) met middagzon, dat doorloopt tot voor de 2 kamers van zo’n 12 m², waarvan de eerste afgewerkt is met een ingemaakte kastenwand. De recent vernieuwde badkamer (5 m²) is voorzien een lavabo en inloopdouche en je hebt hier eveneens de mogelijkheid om een was- en droogmachine te plaatsen. De wc is apart. Tot slot staat er nog een kelderberging ter beschikking. Voor meer info of een gratis schatting surf naar show website

Reference : OBJ_9803

Additional information

 • nb_bedrooms

  2 bedrooms

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 12 floors

 • ft_lift

 • ft_terrace

 • living_room_area

  40 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  80 m²

Energy

Energy Performance Certificate (EPC) 160 Energy efficiency rating: 160 kWh/m²
N° Energy certificate: 20110620-0000863408-00000001-8

Property Address

Address: Fruithoflaan 104, 2600 Berchem, BE

Lexicon

apartment

Contact this agency

Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.