Apartment for sale in Harelbeke , 106 m² with 3 bedrooms for 292 000 €

Apartment for sale in Harelbeke
Apartment for sale in Harelbeke
Apartment for sale in Harelbeke
Apartment for sale in Harelbeke
Apartment for sale in Harelbeke
Bordes, real estate agency Izegem

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.

Description

No English translation was found for this ad.

Ontdek het volledige project op onze website | Dit ruim 3 slaapkamerappartement bevindt zich op de derde verdieping van gebouw B van 'De Nieuwe Markt' en heeft een oppervlakte van 105,63 m². Het ruime terras heeft een oppervlakte ca. 10 m² en biedt unieke zichten op de Leie. Indeling: inkomhal, gastentoilet, 3 slaapkamers, 2 badkamers (telkens voorzien van inloopdouche), berging/technische ruimte, lichtrijke leefruimte met halfopen keuken. Gebouw B is gelegen in het midden van het vernieuwde marktplein. Het gebouw omvat 21 appartementen op de verdiepingen en 3 commerciële ruimtes op het gelijkvloers. De architecten ontwierpen het gebouw vanuit de relatie met het marktplein, wat opnieuw voor veel lichtinval zorgt.

'De Nieuwe Markt' voorziet in tijdloze appartementen op de perfecte centrumlocatie (Marktplein) te Harelbeke. De gebouwen hebben een tijdloze architectuur en krijgen duurzame afwerkingen. De lichtrijke appartementen zijn uitgerust met royale terrassen die uitkijken op de bruisende markt, het binnenplein of de verlaagde Leieboorden. De Nieuwe Markt omvat vier gebouwen met telkens commerciële ruimtes op het gelijkvloers en appartementen op de verdiepingen. Er is een doordachte variatie beschikbaar aan zowel 1-, 2- als 3-slaapkamer appartementen. De Nieuwe Markt heeft alle voorzieningen binnen een beperkte wandelafstand. Een goede verbindingsweg naar Kortrijk en Waregem en een snelle verbinding naar de E17 zorgen er bovendien voor dat je snel bent waar je moet zijn.
De appartementen zijn o.a. voorzien van een lichtrijke leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer en ruim terras. Afwerking kan volledig zelf gekozen worden door de koper (in functie van het voorziene verkooplastenboek). Het nieuwbouwproject houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. De appartementen worden verwarmd door middel van het warmtenet van Fluvius dat wordt gevoed met warmte vanuit de afvalverbrandingsovens in Harelbeke. Het individuele warmteafgiftetoestel (warmtewisselaar) in de berging van elk appartement, zorgt voor de voeding van de radiatoren zodanig dat de temperaturen gegarandeerd zijn. Er is ruime parkeergelegenheid voorzien: voor bewoners in de ondergrondse parking, voor bezoekers op de bovengrondse parking. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. show website

Reference : OBJ_3093

Additional information

 • nb_bedrooms

  3 bedrooms

 • nb_bath

  2

 • nb_floor

  0 / 3 floors

 • ft_terrace

 • plot_area

  1.16 are

 • upd_planning_permit

 • nb_toilet

  1

 • area

  106 m²

Energy

Energy Performance Certificate (EPC)
Not disclosed

Property Address

Address: Marktplein, 8530 Harelbeke, BE

Lexicon

apartment

Contact this agency

Bordes, real estate agency Izegem

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.