198

Apartment for sale in Hoboken , 79 m² with 2 bedrooms for 189 000 €

Apartment for sale in Hoboken
Apartment for sale in Hoboken
Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.

Description

No English translation was found for this ad.

Verzorgd, instapklaar appartement (79 m²) met 2 slaapkamers en garage en zuid-west-georiënteerd terras nabij de Hobokense Polder.

Het pand kent een uitstekende mobiliteitsscore. Er zijn meerdere bus- en tramhaltes gesitueerd op wandelafstand, alsook een ruim aanbod aan vélo-stations. Hoboken-centrum bevindt zich op een boogscheut. Verder bereikt u in- en uitvalswegen in een mum van tijd, zodat u zich vlot in alle windrichtingen kan verplaatsen. De Hobokense Polder ligt achter de hoek.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog. Er is een lift aanwezig. Het dak is nog niet conform de norm 2020, maar de renovatie hiervan staat ingepland en de voorafbetalingen zijn reeds gedaan. Er is overal dubbele beglazing.

We betreden de woonst in de centrale inkomhal (6,5 m²), van waaruit we toegang hebben tot alle aanwezige ruimtes. Aan de voorzijde bevinden zich de 2 slaapkamers van respectievelijk 10,6 m² en 13,4 m². Centraal situeren zich een was-/bergruimte (1,3 m²), een aparte wc en tevens de badkamer (6 m²). Deze laatste is afgewerkt met een handdoekenradiator, lavabomeubel en een ruim hoekbad met douchevoorziening. De leefruimte met open keuken (33 m²) is gelegen aan de achterzijde. Dankzij het grote schuifraam genieten we hier van voldoende daglicht. Het zit- en eetgedeelte hebben parket als ondergrond. De keuken op tegel is proper in orde en voorzien van alle comfort. Vanuit de woonruimte hebben we toegang tot het terras van 8 m² met zuid-west-oriëntatie.

De garage is verplicht mee aan te kopen voor 15.000 euro. De verwarming is op gas. De vaste kosten bedragen €100/maand. Voor meer info of een gratis schatting surf naar show website.

Reference : OBJ_8432

Additional information

 • nb_bedrooms

  2 bedrooms

 • garage

  Indoor Open

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 2 floors

 • ft_lift

 • ft_terrace

 • living_room_area

  33 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  79 m²

Energy

Energy Performance Certificate (EPC) 198 Energy efficiency rating: 198 kWh/m²
N° Energy certificate: 20190923-0002198290-RES-1

Property Address

Address: Zuidweg 15, 2660 Hoboken, BE

Lexicon

apartment

Contact this agency

Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.