119

Apartment for sale in Merksem (Antwerpen) , 100 m² with 2 bedrooms for 225 000 €

Apartment for sale in Merksem Antwerpen
Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.

Description

No English translation was found for this ad.

Mooi onderhouden appartement (100 m²) met 2 slaapkamers, 2 terrassen en autostaanplaats in Merksem.

Het pand is gunstig gelegen, grenzend aan het Runcvoortpark. In een mum van tijd bereikt u de A12, de E19 en de Ring rond Antwerpen. Tevens is het openbaar goed vertegenwoordigd op wandelafstand. Verder staan er een handvol vélo-stations ter beschikking binnen een straal van 1 kilometer. In de nabije omgeving zijn er tal van winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

De instapklare woonst bevindt zich op de zesde verdieping van een rustig gebouw van 9 hoog, waarvan dak en lift conform de norm 2020 zijn. Het complex onderging doorheen de jaren verschillende aanpassingen en vernieuwingen zoals vernieuwing van inkomdeuren, trappenhal en parlofonen, installatie noodverlichting, vervanging stookketel (2015) en plaatsing zonnepanelen. Dit zijn slechts enkele upgrades die men heeft uitgevoerd in het goed onderhouden gebouw. De elektrische installatie is conform. De maandelijkse kosten voor het gebouw bedragen zo’n €150 en zijn inclusief water en verwarming.

In het appartement zelf werden de voorbije jaren eveneens een aantal vernieuwingswerken uitgevoerd: zo werden er in 2014 nieuwe vloeren gelegd en een nieuw badkamermeubel en isolerende veiligheidsdeur geplaatst. Vervolgens in 2015 is er een nieuwe wc geïnstalleerd. In 2018 zijn de ramen vernieuwd met hoogrendementsglas van Belisol. Alle ramen beschikken over automatische rolluiken.

We komen binnen in een aparte inkomhal, waarna we vervolgens de woonkamer (34 m²) bereiken. Via een schuifdeur hebben we toegang tot een eerste, west-georiënteerd terras (7 m²) met automatische zonnetent (2008). Links vooraan treffen we de aparte keuken (8 m²) met nieuwe Siemens inductiekookplaat (2017), Bosch dampkap (2020), spoelbak en Bosch inbouwoven (2015). Aangrenzend hieraan is er een berging (6 m²). Centraal in de woning treffen we een tweede berging (6 m²), alsook de badkamer (4 m²) met ligbad/douche en lavabomeubel. De wc is apart. De 2 slaapkamers van 12 m² en 15 m² bieden zicht op het Runcvoortpark en vanuit de kleinste hebben we toegang tot een tweede, oost-georiënteerd terras (7 m²). Tot slot is er een ondergrondse autostaanplaats aan te kopen aan 13.000€ . Voor meer info of een gratis schatting surf naar show website

Reference : OBJ_9863

Additional information

 • nb_bedrooms

  2 bedrooms

 • garage

  Indoor Open

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 9 floors

 • ft_lift

 • ft_terrace

 • living_room_area

  35 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  100 m²

Energy

Energy Performance Certificate (EPC) 119 Energy efficiency rating: 119 kWh/m²
N° Energy certificate: 2021101140002358477Res1

Property Address

Address: Nieuwdreef 119, 2170 Merksem Antwerpen, BE

Lexicon

apartment

Contact this agency

Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.