254

House for sale in Deurne , 110 m² with 3 bedrooms for 274 900 €

House for sale in Deurne
Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.

Description

No English translation was found for this ad.


Instapklare bel-étage (110 m²) met 3 slaapkamers en terras op een gunstige locatie in Deurne.

Het pand kent een uitstekende mobiliteitsscore dankzij haar centrale ligging. Zo zijn er meerdere bus- en tramlijnen op wandelafstand gelegen. In- en uitvalswegen bevinden zich om de hoek. Daarnaast zijn er enkele vélo-stations vlakbij, zodat u eveneens met de fiets onbelemmerd op pad kan. Om af te sluiten heeft u een ruime keuze aan supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen.

De woonst beschikt over een ruime garage (30 m²) met op de oprit eveneens voldoende ruimte om 2 wagens naast elkaar te plaatsen. Links achteraan in de garage bevindt zich de wasplaats/bergruimte (8 m²). Middels een wenteltrap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping, waar de keuken, eet- en leefruimte gesitueerd zijn. De leefruimte (19 m²) ligt aan de voorzijde en geniet van veel daglicht dankzij de kamerbrede raampartij. Keuken en eetruimte staan in verbinding met elkaar en beslaan een totale oppervlakte van 23 m². Hier vinden we nog een apart gastentoilet terug.

Wanneer we de wenteltrap verder oplopen komen we uit op de tweede etage. Dankzij de lichtkoepel valt er extra daglicht binnen. Boven treffen we de 3 slaapkamers van respectievelijk 8 m², 9 m² en 13 m². Via de slaapkamer aan de achterzijde hebben we toegang tot het west-georiënteerde terras van 7 m². De badkamer (7 m²) is afgewerkt met blauwe tegeltjes en beschikt over een wc, dubbele lavabo, douche en ligbad.

In 2017 werd er een nieuw plat dak met isolatie gelegd. De achtergevel werd eveneens geïsoleerd. Daarnaast werd er in 2019 driedubbele pvc-beglazing geplaatst. De parketvloeren zijn nieuw sinds 2011. De elektriciteit is conform (2011). De centrale verwarming is op gas. Voor meer info of een gratis schatting surf naar show website.

Reference : OBJ_8561

Additional information

 • nb_bedrooms

  3 bedrooms

 • garage

  Indoor Closed

 • nb_bath

  1

 • ft_terrace

 • plot_area

  0.78 are

 • nb_toilet

  2

 • area

  110 m²

Energy

Energy Performance Certificate (EPC) 254 Energy efficiency rating: 254 kWh/m²
N° Energy certificate: 0000923345

Property Address

Address: Albert Bevernagelei 47, 2100 Deurne, BE

Contact this agency

Hans Immo, real estate agency Antwerpen

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

This data will be transmitted to the advertiser so he can respond to you.