Sale Apartment For Sale Sint-denijs-westrem

New build - Apartment for sale - 9051 Sint-Denijs-Westrem

369 000 â‚¬ - 490 000 â‚¬
85 - 137 m²
0 - 2 rooms
Apartment For sale at Sint-Denijs-Westrem
11 
See photos

Details

No description in English exists for this property.

Een kleine residentie met mooie appartementen gelegen in het hartje van Sint-Denijs-Westrem, dat is Residentie Mirage. Het volledige project bestaat uit slechts 9 appartementen (2 slaapkamers), een commercieel gelijkvloers gelegen in de Sint-Dionysiusstraat en een nieuwbouw woning (3 slaapkamers) gelegen in de de achterliggende straat Krijzeltand. Ondergronds zijn er staanplaatsen en bergingen voorzien. Het geheel zit natuurlijk mooi vervat in een moderne architectuur. 
Met alle mogelijke winkels in de buurt, een school om de hoek, het pittoreske gemeenteplein op loopafstand, het Parkbos op een boogscheut, en goede verbindingen naar zowel Gent als de autosnelweg, is dit de perfecte locatie om te wonen.

De appartementen :
De appartementen met 2 slaapkamers zijn zeer ruim. In ieder appartementen is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen: standaard een hoogwaardige afwerking (Siemens toestellen, inductie kookplaat, Paffoni kranen, B-Ticino schakelaars, zonnepanelen, vloerverwarming...) of je kan kiezen voor een afwerking op maat. De appartementen zijn zeer ruim en lichtrijk, de indeling is zeer functioneel. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor zowel een groot bed als voldoende kastruimte. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur én op je onroerende voorheffing!
Bij ieder appartement hoort een ondergrondse berging en staanplaats aangekocht te worden.

De commerciële ruimte:
Gelegen in het centrum van Sint-Denijs-Westrem, is dit de ideale plaats voor uw kantoor of winkel. De ruimte die 118,56 m² groot is, is tevens voorzien van een kitchenette, een aparte berging en 2 toiletten. Ze paalt aan een ruim buitenterras. Er is mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats in het project aan te kopen.

De woning :
Deze gezellige nieuwbouw woning paalt achteraan aan het nieuwbouw project. De moderne woning met 3 slaapkamers is tevens voorzien van een ruime fietsenberging, een badkamer en een douchekamer, verschillende toiletten, een tuin met terras, een ruime leefruimte met open keuken, een aparte berging en een zolderruimte die wat extra stockage ruimte.
En ook in de afwerking is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen. De moderne architectuur, de hoogwaardige afwerking, of je kan zelf kiezen voor een afwerking op maat. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur en op je onroerende voorheffing! 
Parking en berging kunnen aangekocht worden in de gemeenschappelijke ondergrondse verdieping van dit project. 

Dit volledige project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Dus bent u op zoek naar een gezellig 2 slaapkamer appartement, een handelsruimte of een gezellige nieuwbouw centrumwoning, aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende info. Dit kan 7/7 via sarah@stellarimmo.be of bel Sarah op 0476/37.42.67

All properties

7 apartment for sale
369 000 â‚¬ - 490 000 â‚¬

490 000 â‚¬
2 rooms
137 m²
369 000 â‚¬
2 rooms
85 m²
398 000 â‚¬
2 rooms
95 m²
459 000 â‚¬
2 rooms
108 m²
370 000 â‚¬
2 rooms
85 m²
398 000 â‚¬
2 rooms
95 m²
420 000 â‚¬
Commercial
118 m²

Contact the real estate agency

Ghent

STELLAR IMMO

Coupure Rechts 88
9000 Ghent
Agency website