New build - Apartment for sale - 8370 Blankenberge

274 000 â‚¬ - 274 000 â‚¬
82 m²
1 room
Apartment For sale at Blankenberge
9 
See photos

Details

No description in English exists for this property.

In Blankenberge wordt volop gebouwd aan de Residentie Sainte Marie in de Vissersstraat, die al meer dan honderd jaar het decor is van het bruisend toerisme in Blankenberge. In het kloppende hart van de stad bevond zich op deze site decennialang een druk bezochte beenhouwerij. Vroeger kwamen mensen van overal voor de lokale delicatessen en binnenkort zal je hier kunnen genieten van een nieuw en kleinschalige project met slechts 6 appartementen.

Voor wie graag wil wonen in een mooi en eigentijds gebouw op een centrale ligging is dit een uitgelezen kans. De ontwikkelaar staat garant voor een verzorgde afwerking met kwaliteitsvolle materialen en standaard zonnepanelen, vloerverwarming, een mooi ingerichte keuken en badkamer, ruime terrassen en nog zo veel meer.
Residentie Sainte Marie is gelegen in het commerciële hart van Blankenberge op wandelafstand van de zee en het strand, de jachthaven en alle leuke troeven die deze bruisende stad te bieden heeft.

De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers krijg je een mooie tuin met terras en op de verdieping zijn er ruime terrassen voorzien.

AANKOOP MOGELIJK AAN 6% BTW

Meer info op: www.stijnvoet.be

Maak vrijblijvend een afspraak voor verdere info: m. 0497 977 056

All properties

1 apartment for sale
274 000 â‚¬ - 274 000 â‚¬

274 000 â‚¬
1 room
82 m²

Contact the real estate agency

Aalter

STIJN VOET IMMOBILIEN

Hagepreekstraat 15
9880 Aalter
Agency website