Appartement à vendre Gand
520 000
129 m²
3 chambres
···
Voir les photos
610 vues
139 jours jours de publication
0 fois favoris
Réf.: 4191936

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.
Bent u in Gent Centrum nog op zoek naar een nieuwbouw appartement in een kleinschalige residentie, dan is dit 3 slaapkamer appartement in Residentie Quintus de perfecte woonplaats voor u! Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het historische centrum van Gent en van het Dampoort station en nabij Portus Ganda, bieden deze appartementen alles wat je wilt van een stadswoning. Het Zuidgerichte terras zorgt ervoor dat u evengoed buiten kan genieten van een leuke zomerdag!

Bovendien mag u zich verwachten aan een Bijna Energie Neutraal appartement! U bent dus helemaal klaar voor de toekomst en bespaart jarenlang op uw energiefactuur en korting op uw onroerende voorheffing. De grote raampartijen laten veel licht binnen in dit gezellig, praktisch ingerichte appartement. Deze appartementen zullen klaar zijn tegen april 2022.

De scandinavische look & feel gaan hand in hand met de Belgische kwalitatieve afwerking. Vloerverwarming gevoed door een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. 

En qua mobiliteit bent u hier zeker goed gediend : op 5 minuten wandelen van het Dampoort station, 30 seconden rijden van de ring en 5 minuten rijden naar de oprit van E17 en E40. Perfect toch? En alles is aanwezig om gezond en gelukkig te leven : biowinkelen om de hoek in de Lousbergmarkt, vers vlees in de Polderbeef in de straat, zwemmen in het Van Eyck zwembad, en tafelen kan bij de buren....

Ieder appartement heeft zijn eigen ondergrondse berging. Achteraan het gebouw zijn een 5-tal parkeerplaatsen voorzien (prijs 25.000 euro (excl registratie en BTW). 

Contacteer ons gerust voor dit 3 slaapkamer appartement of voor de nog beschikbare andere appartementen (2 en 3 slaapkamers)!

Info 24/7 beschikbaar via Sarah op 0476/37.42.67 of per mail naar sarah@stellarimmo.be

Slachthuisstraat 98
9000 Gand

Informations complémentaires

  • 3 chambres
  • 2 salles de bains
  • 2 salles de douche
  • 2 toilettes

Finances

Prix: 520 000 €
Revenu cadastral: Pas d'information
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombres de chambres: 3
Surface habitable: 129 m²
Surface jardin: 0 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 999 kWh/m²
Classe énergétique: F
CPEB F
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 128 871 kWh
Émissions de CO₂ 0 kg CO₂/m²
Certificat de performance énergétique (CPEB) Pas d'information

Assurance habitation

STELLAR IMMO

Coupure Rechts 88
9000 Gand