Appartement à vendre à Deurne

139 000 €
68 m²
1 chambre
Appartement à vendre à Deurne
15 
Voir les photos
12 vues
6 jours jours de publication
0 fois favoris
Réf.: OBJ_11408

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Ideaal startersappartement (68 m²) met 1 slaapkamer in Deurne.

Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging nabij de Bisschoppenhoflaan. Er zijn verschillende bus- en tramhaltes op wandelafstand te vinden en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er verder geen gebrek in de nabije omgeving.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een hoekgebouw van 4 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de norm 2021. De vaste kosten bedragen €200/maand en omvatten spaarpot, syndicus, water en blokpolis. In de kelder staat er een privatieve kelderberging ter beschikking. Doorheen de jaren zijn er verschillende vernieuwingen gebeurd in het appartement. Zo zijn in 2010 de keuken en de badkamer vernieuwd en in 2015 zijn er nieuwe ramen (PVC) geplaatst. De verwarmingsketel dateert uit 2017 en verder is ook de elektriciteit conform. Momenteel staat het appartement leeg, maar in het verleden is het steeds verhuurd geweest aan €780/maand.

Je komt binnen in de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte met open keuken, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 38 m². De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort: kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, frigo en diepvries. Via een schuifdeur heb je verder toegang tot de slaapkamer (18 m²), die in verbinding staat met de badkamer (5 m²) met handdoekdroger, lavabomeubel, wc en ligbad.

Ben je op zoek naar een ideaal startersappartement of een interessante investering? Boek vandaag nog je afspraak in en kom met eigen ogen ontdekken wat het pand te bieden heeft! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Informations complémentaires

  • 4 étages
  • 1 chambre
  • 1 salle de bain
  • 1 toilette
  • cave

Finances

Prix: 139 000 €
Revenu cadastral: 319 €
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombre de chambre: 1
Surface habitable: 68 m²
Surface jardin: 0 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 264 kWh/m²
Classe énergétique: C
CPEB C
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 17 952 kWh
Émissions de CO₂ Pas d'information
Certificat de performance énergétique (CPEB) 0002670155-RES-1

Assurance habitation

Contactez l'agence immobilière

Anvers

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Anvers
Visiter le site de l'agence