Studio à vendre à Anvers

115 000
34 m²
1 chambre
···
13 
Voir les photos
103 vues
4 jours jours de publication
0 fois favoris
Réf.: OBJ_10804

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Het pand is gelegen in ’t Groen Kwartier, een hippe en duurzame wijk op een steenworp van De Koninck Brouwerij met het unieke PAKT als middelpunt. Een uitgebreid aanbod aan bussen en trams vind je terug binnen een straal van amper 1 kilometer en daarbovenop ligt Berchem-Station op wandel-/fietsafstand. Aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de Binnensingel en de snelweg in een mum van tijd. Het Harmoniepark en het Koning Albertpark zijn op wandelafstand gelegen, ideaal om uit te blazen in het groen in de Stad.

De instapklare studio bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 10 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de norm. De vaste kosten bedragen €130/maand en zijn inclusief water, verwarming en onderhoud gemene delen. In de woning is de elektriciteit conform en zijn er recent een nieuwe badkamer en keuken geplaatst.

De studio bestaat uit een leefruimte van zo’n 31 m² met ingemaakte kastenwand. Aan de hand van een paneel is er op een eenvoudige manier een onderverdeling gemaakt tussen slaap- en leefgedeelte. De recent vernieuwde keuken is voorzien van een kookvuur, dampkap, spoelbak en frigo met vriesvak. Van hieruit heb je toegang tot een oost-georiënteerd balkonnetje. Verder is er nog aparte ruimte (3 m²) met lavabomeubel, wc en bidet aanwezig. De douche is apart te betreden via de leefruimte. Zoek je een interessante investering of ben je op zoek naar een ideaal startersappartement? Mis deze kans dan niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Helenalei 26
2018 Anvers

Documents

Informations complémentaires

  • 1 chambre
  • 1 salle de bain
  • 1 toilette
  • ascenseur

Finances

Prix: 115 000 €
Revenu cadastral: Pas d'information
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombre de chambre: 1
Surface habitable: 34 m²
Surface jardin: 0 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 168 kWh/m²
Classe énergétique: B
CPEB B
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 5 712 kWh
Émissions de CO₂ 0 kg CO₂/m²
Certificat de performance énergétique (CPEB) 0002624774-RES-1

Mon crédit hypothécaire

97 750 €

Financez ce bien à.p.d
652 €
Par mois
Propulsé par

Assurance habitation

Contactez l'agence immobilière

Agence immobilière HANS IMMO à Anvers

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Anvers