Commerce à vendre à Zedelgem

10 chambres
Commerce à vendre à Zedelgem
26 
Voir les photos
46 vues
6 jours jours de publication
0 fois favoris
Réf.: 1Torhoutsesteenweg66H

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Elk huis heeft zijn verhaal, ook dit dus.Toen de eigenaar - een ervaren wijnhandelaar – hier jaren geleden voorbij reed, dacht hij even in de Médoc beland te zijn - Chateau Margaux, met wat verbeelding -.
Het pand, toen nog in privé-handen, liet hem niet los, en toen het enige tijd later te koop werd aangeboden, was er geen huis met hem te houden. Dromen worden soms werkelijkheid en met een gezonde portie bloed, zweed en tranen werd deze riante villa, in 1959 gebouwd door een notoire Zedelgemse familie, omgetoverd tot een super charmant en befaamd *** hotel met royale kamers, stijlvolle eet- en feestruimtes, dit alles op idyllisch domeintje met sublieme tuin en zwembad en zicht op de velden, heel commercieel gelegen bovendien op slechts 15 minuten rijden van de historische Brugse binnenstad, vlakbij druk bezochte restaurants en feestzalen en de vroegere Hertog Jan, op een boogscheut van grote bedrijven (en klanten) als CNH en Tremec. De ratings liegen er dan ook niet om oa 8,6 op Booking.Gelijkvloers : knappe receptie/lobby met marmeren trap, bureau, stijlvolle salons in parketvloeren (Franse eik) met open haard uitgevend op terras en tuin, ingerichte keuken, sanitair.1ste verdieping : overloop, 5 ruime hotelkamers (circa 28 m2), elk met eigen badkamer, suite (39 m2) en junior suite (2 kinderen) met gemeenschappelijke badkamer. 2de verdieping : overloop, 4 ruime hotelkamers, elk met eigen badkamer.
Kelderverdiep : wijnkelder, kluis, berging, stookplaats.Brede oprit met smeedijzeren hekken, prachtig aangelegde tuin met bijgebouwen, zwembad (5m x 16m) met poolhouse (sanitair en sauna) .Volgens het gewestplan deels gelegen in woongebied en deels in agrarisch gebied, quasi elk voor de helft van de totale oppervlakte. In het woongebied zijn nog uitbreidingsmogelijkheden mogelijk (mits vergunning): bewoning, handel, diensten, kantoor, hotel (extra kamers), … Sted Inl: Wg & AG - VG -GVKR - GVV

Informations complémentaires

  • 10 chambres
  • 10 salles de bains

Finances

Prix: Pas d'information
Revenu cadastral: Pas d'information
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombres de chambres: 10
Surface habitable: 0 m²
Surface jardin: Pas d'information
Surface de construction: 0 m²

Energie

Consommation d’énergie primaire: Pas d'information
Consommation théorique totale d’énergie primaire: Pas d'information
Émissions de CO₂ Pas d'information
Certificat de performance énergétique (CPEB) Pas d'information

Mon crédit hypothécaire

Montant à emprunter

1 657 500 €

Financez ce bien à.p.d
11 053 €
Par mois
Propulsé par
Yago

Contactez l'agence immobilière

Agence immobilière AGENCE COUCKE BRUGGE/LOPPEM à Bruges

AGENCE COUCKE BRUGGE/LOPPEM

Muntplein 2
8000 Bruges