Maison à vendre à Hoevenen

320 000 €
400 m²
4 chambres
Maison à vendre à Hoevenen
28 
Voir les photos
4 vues
1 jour jours de publication
0 fois favoris
Réf.: OBJ_11412

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Handelspand (210 m²) met woonst (190 m²) en garage (44 m²) in Hoevenen.

Het pand is gelegen tussen de dorpscentra van Hoevenen en Kapellen, waardoor het uiterst goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Je hebt de keuze tussen meerdere bushaltes op wandelafstand en het station van Kapellen bereik je gemakkelijk met de fiets. Tot de A12 geraak je in slechts enkele minuten. Kortom: een gunstige locatie om potentieel cliënteel vanuit alle windrichtingen naar je zaak te lokken.

Het gebouw verkeert in degelijke staat en bestaat uit een handelsgelijkvloers en bovengelegen woning met 4 slaapkamers. Tevens zijn er een garage (44 m²) en zuid-oost-georiënteerde tuin (45 m²) aanwezig. De grote oppervlakte maakt dat het pand veel potentieel heeft en een waaier aan mogelijkheden biedt. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing: beneden aan de voorzijde in hout en de rest in PVC. Verder is de elektriciteit deels vernieuwd en gebeurt de verwarming aan de hand van airconditioning-units.

Het handelsgelijkvloers is momenteel ingericht als bloemenwinkel. Vooraan bevindt zich de winkelruimte met koelcel en gastentoilet, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 82 m². Achteraan zijn er nog een keuken (39 m²), wasplaats (10 m²), magazijn (48 m²) en doorgang naar de garage aanwezig, die zich achteraan op het perceel bevindt.

Op de eerste etage treffen we vooraan de L-vormige woonkamer van maar liefst 54 m². De badkamer (8 m²) is voorzien van een lavabomeubel, wc en douchecabine. Achteraan situeren zich de eerste 3 slaapkamers van respectievelijk 23 m², 16 m² en 13 m². De zolderverdieping, die te bereiken is via een vaste trap, herbergt nog een extra kamer van maar liefst 44 m². Zoek je een gebouw met veel mogelijkheden en dit op een gunstige locatie? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat dit pand jou te bieden heeft! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Informations complémentaires

  • 4 chambres
  • 1 salle de bain
  • 1 toilette
  • grenier
  • jardin

Finances

Prix: 320 000 €
Revenu cadastral: 1 301 €
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombres de chambres: 4
Surface habitable: 400 m²
Surface jardin: 45 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 205 kWh/m²
Classe énergétique: C
CPEB C
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 82 000 kWh
Émissions de CO₂ Pas d'information
Certificat de performance énergétique (CPEB) 20220725-0002645305-RES-1

Assurance habitation

Contactez l'agence immobilière

Anvers

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Anvers
Visiter le site de l'agence