Maison à vendre à Zandvliet

339 000 €
160 m²
3 chambres
Maison à vendre à Zandvliet
35 
Voir les photos
3 vues
1 jour jours de publication
0 fois favoris
Réf.: OBJ_11413

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Instapklare woning (160 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin (85 m²) in Berendrecht.

Het pand is gelegen in het rustige Berendrecht. Op wandelafstand heb je de keuze tussen een vijftal buslijnen en met de auto bereik je de A12 in slechts enkele minuten. Verder bevind je je hier niet ver van de Nederlandse grens, wat een voordeel biedt aangezien de winkels daar 7/7 geopend zijn.

De woonst is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. Zo is het dak conform de norm 2020 en ook de elektriciteit is conform de normen. De ramen zijn afgewerkt met dubbele beglazing (hout). Onlangs is er een nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd en de leefruimte op het gelijkvloers wordt verwarmd aan de hand van pelletkachels.

Je komt binnen in de inkomhal, die uitgeeft op de woonkamer. De leefruimte met zit-, eet- en keukengedeelte is eigenlijk één grote, open ruimte die van voor- tot achteraan doorloopt maar waar je toch een gevoel van onderverdeling verkrijgt. De totale oppervlakte hiervan bedraagt zo’n 70 m². Dankzij de lichtkoepels valt er ook in het centrale gedeelte voldoende daglicht binnen. De keuken is met een kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde vaatwasser en frigo voorzien van alle hedendaags comfort. Verder zijn er op het gelijkvloers nog een berging (7 m²) en badkamer/wasplaats (9 m²) met aparte wc aanwezig. Vanuit de keuken achteraan heb je toegang tot de noord-georiënteerde tuin (85 m²), die leidt tot garage met automatische poort. De garage komt uit in de straat achter de woning. Op de eerste etage situeert zich de eerste slaapkamer (15 m²), die in verbinding staat met een kamer van 11 m² met potentieel als speelkamer, bureau, berging, … De tweede badkamer is 9 m² groot en voorzien van een inloopdouche, handdoekdroger, lavabomeubel en wc. De tweede slaapkamer (16 m²) met ingemaakte kastenwand bevindt zich op de bovenverdieping. Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Informations complémentaires

  • 3 chambres
  • 2 salles de bains
  • 2 toilettes
  • cave
  • grenier
  • jardin

Finances

Prix: 339 000 €
Revenu cadastral: Pas d'information
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombres de chambres: 3
Surface habitable: 160 m²
Surface jardin: 85 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 459 kWh/m²
Classe énergétique: E
CPEB E
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 73 440 kWh
Émissions de CO₂ Pas d'information
Certificat de performance énergétique (CPEB) 0002589834

Assurance habitation

Contactez l'agence immobilière

Anvers

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Anvers
Visiter le site de l'agence