Maison à vendre à Kapellen

399 000 €
122 m²
2 chambres
Maison à vendre à Kapellen
23 
Voir les photos
9 vues
1 jour jours de publication
0 fois favoris
Réf.: OBJ_11418

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Prachtige laagbouwwoning (122 m²) met 2 slaapkamers en garage op een zuid-west-georiënteerd perceel van 553 m² in Kapellen.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij het dorpscentrum. Verschillende bussen stoppen op wandelafstand en ook het station bereik je gemakkelijk te voet of met de fiets. Er is een ruim aanbod aan scholen te vinden in de nabije omgeving en de snelweg bereik je in enkele minuten.

De vrijstaande woonst is doorheen de jaren goed onderhouden, maar is wel te moderniseren. Het dak is geïsoleerd en de verwarming is op mazout. Alle ramen zijn afgewerkt met rolluiken.

Je komt binnen in de aparte inkomhal, die uitgeeft op de ruime woonkamer van maar liefst 46 m², die zich aan de voorzijde van het pand bevindt. De aparte keuken is 11 m² groot en voorzien van een basisuitrusting. Langs hier heb je eveneens toegang tot de woning. De badkamer (4 m²) beschikt over een lavabo en ligbad/douche. De 2 slaapkamers zijn van gelijke grootte (13 m²) en verder zijn er nog een aparte wc, berging (4 m²) en wasplaats (4 m²) aanwezig. Het pand beschikt eveneens over een ruime zolder, wat voor een waaier aan mogelijkheden zorgt om extra bewoonbare oppervlakte bij te creëren.

De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 553 m² en het zuid-west-georiënteerde tuingedeelte is zo’n 390 m² groot. Een groot pluspunt is dat de weilanden achter de woning niet bebouwd mogen worden, zodat het gunstig zicht gegarandeerd blijft. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Informations complémentaires

  • 2 chambres
  • 1 salle de bain
  • 2 toilettes
  • cave
  • grenier
  • jardin

Finances

Prix: 399 000 €
Revenu cadastral: 2 090 €
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombres de chambres: 2
Surface habitable: 122 m²
Surface jardin: 553 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 567 kWh/m²
Classe énergétique: F
CPEB F
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 69 174 kWh
Émissions de CO₂ Pas d'information
Certificat de performance énergétique (CPEB) 0002637080

Assurance habitation

Contactez l'agence immobilière

Anvers

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Anvers
Visiter le site de l'agence