Maison à vendre à Hoboken

349 900 €
138 m²
3 chambres
Maison à vendre à Hoboken
20 
Voir les photos
5 vues
1 jour jours de publication
0 fois favoris
Réf.: OBJ_11411

Détails

Aucune description en Français n'existe pour ce bien.

Verzorgde halfopen bebouwing (138 m²) met 3 slaapkamers, garage en buitenruimte (50 m²) in Hoboken.

Het pand is gelegen in een rustige straat in het dorpscentrum en behaalt bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig op wandelafstand en ook aan velo-stations is er geen gebrek. Met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot in- en uitvalswegen. Om de hoek is er een speelplein en verder is er een ruim aanbod aan scholen in de nabije omgeving.

De woning is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. Zo is het dak geïsoleerd conform de norm 2020 en verder is ook de elektriciteit conform. In 2014 zijn er nieuwe vloeren gelegd en in 2020 is er airconditioning (Fujitsu) geïnstalleerd. Vervolgens is in 2017 het plat dak geïsoleerd en verder zijn ook de tussenmuren opgespoten met isolatie (6 cm). Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas (hout) en vooraan op het gelijkvloers en achteraan op de eerste verdieping zijn deze voorzien van rolluiken.

Je komt binnen in de inkom-/traphal met apart gastentoilet. De rest van het gelijkvloers bestaat uit een L-vormige leefruimte met grenzend hieraan de halfopen keuken, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 56 m². De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort (kookvuur, dampkap, dubbele spoelbak, ingebouwde vaatwasser, oven, microgolfoven, frigo en diepvries). Achteraan bevindt zich de gezellige buitenruimte (50 m²) met noord-oost-oriëntatie. Verder heb je vanuit de woonkamer nog toegang tot de aanpalende garage (27 m²) met sectionale poort. Op de bovenverdieping situeren zich de 3 slaapkamers met oppervlaktes variërend tussen de 10 m² en 19 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een lavabomeubel, wc en douche. Tot slot beschikt het pand nog over een kelder (24 m²) en zolder (37 m²). Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Informations complémentaires

  • 1 étage
  • 3 chambres
  • 1 salle de bain
  • 2 toilettes
  • cave
  • grenier
  • jardin

Finances

Prix: 349 900 €
Revenu cadastral: Pas d'information
Charges mensuelles Pas d'information

Dimensions du bien

Nombres de chambres: 3
Surface habitable: 138 m²
Surface jardin: 50 m²
Surface de construction: Pas d'information

Energie

Consommation d’énergie primaire: 340 kWh/m²
Classe énergétique: D
CPEB D
Consommation théorique totale d’énergie primaire: 46 920 kWh
Émissions de CO₂ Pas d'information
Certificat de performance énergétique (CPEB) 20220204-0002539660-RES-1

Assurance habitation

Contactez l'agence immobilière

Anvers

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Anvers
Visiter le site de l'agence