Nouvelle construction - Appartement à vendre - 2000 Anvers

1 070 000 € - 1 070 000 €
147 m²
2 chambres
Appartement à vendre à Anvers
Voir les photos

Détails

Kaai, sky, water en dok.

Als alles samenkomt wordt dit "SKAAI".

Wij zijn trots u dit gloednieuwe vernieuwbouwproject te kunnen voorstellen omdat "SKAAI" zonder overdrijven te vinden is op de subliemste locatie in Antwerpen.

Pal op het Eilandje, met een onbelemmerd zicht op het water, het MAS en de skyline van de stad.

Deze exclusieve, kleinschalige vernieuwbouwrealisatie omvat 8 riante luxe lofts van ca 150 m², die perfect kunnen samengevoegd worden tot een stadsvilla van ca 300 m² over de volledige verdieping.

In het ontwerp van de hand van AID-architecten werd de klemtoon gelegd op licht en zicht; vanuit de leefruimte aan de zijde van de Sint-Aldegondiskaai geeft elke loft uit op een loggia-terras van ca 14 m² tot ca 17 m². Instant vakantiegevoel en ultiem genieten.

De originele balkenstructuur in beton bleef zoveel mogelijk bewaard, zodat een perfect samenspel ontstaat tussen een industriële loft en een huiselijke stadsvilla.

Aan de rustige achterzijde, uitgevend op de Adriaan Brouwerstraat, bevinden zich twee royale suites met elk een eigen badkamer.

Doorlopende vloerverwarming, doorgedreven energiezuinigheid en hoogwaardige afwerkingsbudgetten zijn slechts een greep uit de troeven van "SKAAI".

Zo wordt enkel samengewerkt met uiterst kwalitatieve partners. U wordt bijgestaan door de klantenbegeleider die instaat voor het personaliseren van de indeling en voor alle keuzes bij de inrichting van de keuken, badkamers en vloeren.

De mogelijkheden zijn legio op het vlak van maatwerk, interieuradvies en domotica.

Kortom, "SKAAI" staat voor een zorgeloze high-end woonbeleving in een kleinschalige realisatie waar elk detail even belangrijk is.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats.

Verkoopprijs: 940.000 Euro, excl. registratiebelasting en BTW.

Toutes les propriétés

1 appartement à vendre
1 070 000 € - 1 070 000 €

1 070 000 €
2 chambres
147 m²

Contactez l'agence immobilière

PROVAS IMMO MANAGEMENT

Museumstraat 14
2000 Anvers
Visiter le site de l'agence