259

Appartement à vendre à Anvers , 33 m² avec 1 chambre à 165 900 €

Appartement à vendre à Anvers

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.

Détail

Le texte de l'annonce n'est pas disponible dans votre langue.

Ideaal startersappartement (33 m²) met 1 slaapkamer op de eerste verdieping op een toplocatie in Antwerpen.

Het pand is gelegen op een ideale locatie en kent bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het historische stadscentrum met tal van gezellige drank- en eetgelegenheden bevindt zich op een boogscheut. Daarbij zijn zowel de Franklin Rooseveltplaats, alsook het Centraal Station op wandelafstand gesitueerd. In de nabije omgeving zijn er verschillende vélo-stations terug te vinden. Verder zijn de Universiteit Antwerpen, Karel de Grote-Hogeschool en AP gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken, wat het een ideale locatie maakt voor studenten.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 4 hoog, dat in 2012 een totaalrenovatie onderging. Er werd houten dubbele beglazing geplaatst. Het dak werd vernieuwd en is conform de norm 2020. De elektriciteit is eveneens conform.

We komen de woonst binnen en staan meteen in de leefruimte met open keuken (18,5 m²). De keuken is afgewerkt met een kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde frigo en oven. Dankzij verschillende raampartijen valt er veel daglicht binnen. De blote balken geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. Verder is er nog een aparte wc met extra kastruimte. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 9 m² en biedt toegang tot de badkamer (4 m²) met douche, lavabomeubel en handdoekenradiator.

De verwarming is op gas en er zijn individuele meters voor water, gas en elektriciteit. Er is een fietsenberging aanwezig zodat uw fiets steeds veilig staat. Daarnaast is er eveneens een afvalberging. Verder is er een centraal brandsysteem. Om af te sluiten is er geen syndicus en zijn er geen algemene kosten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar afficher site web.

Référence : OBJ_8630

Informations complémentaires

 • nb_bedrooms

  1 chambre

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 4 étages

 • living_room_area

  19 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  33 m²

Énergie

Certificat de performance énergétique (CPEB) 259 Performance énergétique (PEB): 259 kWh/m²
N° Certificat PEB: 20150614-0001768584-1

Adresse du bien

Adresse: Varkensmarkt 3, 2000 Anvers, BE

Contacter l'agence

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.