129

Appartement à vendre à Anvers , 102 m² avec 2 chambres à 285 000 €

Appartement à vendre à Anvers

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.

Détail

Le texte de l'annonce n'est pas disponible dans votre langue.

Het pand is uiterst gunstig gelegen en behaalt dan ook een uitstekende mobiliteitsscore van maar liefst 9,9! Qua ligging kan u het haast niet beter treffen. De Meir bevindt zich achter de hoek en het historische stadscentrum met talrijke gezellige drank- en eetgelegenheden ligt op een steenworp. Voor wie pendelt met het openbaar vervoer is er een uitgebreide keuze aan bussen, trams en treinen dankzij de nabijheid van de Franklin Rooseveltplaats en het Centraal Station. Daarbij staan er in de nabije omgeving tal van vélo-stations ter beschikking. Met de auto bereikt u in luttele minuten de snelweg en de stadsrand.

Het instapklare appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw van 5 hoog met lift. Het dak is conform de norm 2020. De vaste kosten bedragen €270/maand en omvatten onder meer onderhoud en verzekering van de gemene delen, reservefonds en waterverbuik van het appartement.

Binnenkomen doen we in de uitgestrekte hal (10 m²), die voor de verbinding zorgt tussen alle aanwezige ruimtes. Als ondergrond ligt er een blokparket, die bijdraagt aan de warme uitstraling van de woonst en die naadloos doorloopt in de leefruimte en in de slaapkamers. Aan de voorzijde van het gebouw situeert zich de leefruimte met een mooie oppervlakte van 39 m². Aansluitend hieraan treffen we de semi-open keuken (8 m²), die voorzien is van een kookvuur en dampkap, dubbele spoelbak en ingebouwde oven. De badkamer (6 m²) met ligbad/douche en dubbele lavabo is centraal in de woonst gelegen. De wc is apart. Achteraan bevinden zich de 2 slaapkamers (10 m² en 15 m²), die uitkijken op het gemeenschappelijke binnenplein. Hierdoor ondervindt u hier - ondanks de centrale ligging in de stad - geen hinder van verkeersgeluiden en is uw nachtrust gegarandeerd! De grote slaapkamer biedt toegang tot een west-georiënteerd terrasje (3 m²). Tot slot is er nog een berging (2 m²) aanwezig. De garagebox bevindt zich op niveau -1 van het gebouw en is apart aan te kopen aan €42.000. Bent u een stadsmus, maar hecht u tegelijk belang aan uw nachtrust? Boek je afspraak in en ontdek deze gezellige woonst! Voor meer info of een gratis schatting surf naar afficher site web

Référence : OBJ_9779

Informations complémentaires

 • nb_bedrooms

  2 chambres

 • garage

  Intérieur Fermé

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 5 étages

 • ft_lift

 • ft_terrace

 • nb_toilet

  1

 • area

  102 m²

Énergie

Certificat de performance énergétique (CPEB) 129 Performance énergétique (PEB): 129 kWh/m²
N° Certificat PEB: 20210125-0002364336-RES-1

Adresse du bien

Adresse: Kipdorpvest 50, 2000 Anvers, BE

Contacter l'agence

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.