169

Appartement à vendre à Anvers , 134 m² avec 4 chambres à 379 000 €

Appartement à vendre à Anvers
Appartement à vendre à Anvers
Appartement à vendre à Anvers
Appartement à vendre à Anvers
Appartement à vendre à Anvers
Appartement à vendre à Anvers
Appartement à vendre à Anvers

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.

Détail

Le texte de l'annonce n'est pas disponible dans votre langue.

Lichtrijk appartement (134 m²) met 4 slaapkamers en 2 terrassen in hartje Antwerpen.

Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de uiterst gunstige ligging in het stadscentrum. Zo beschikt u over een uitgebreid aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden dankzij de aanwezigheid van zowel de Franklin Rooseveltplaats als het Centraal Station op wandelafstand. Via de Leien geraakt u in een mum van tijd in beide richtingen tot de stadsrand en de snelweg. Daarbij zijn er een handvol vélo-stations in de nabije omgeving gelegen.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw van 8 hoog met lift, waarvan het dak voldoet aan de 2020-normen. De centrale verwarming is op stookolie. De vaste kosten voor het gebouw bedragen €220/maand. De woonst zelf werd in 2015 volledig gerenoveerd. Zo werd er dubbele PVC-beglazing gestoken en werden er overal nieuwe vloeren gelegd. Verder is de elektriciteit vernieuwd en tot slot werden keuken en badkamer eveneens nieuw geplaatst.

We komen de instapklare woning binnen in de open, centrale hal, die voor de verbinding zorgt tussen alle aanwezige ruimtes. Vooraan treffen we de leefruimte met open keuken (46 m²). In het leefgedeelte ligt er een mooie blokparket als ondergrond en dankzij de grote raampartij valt hier een aangename hoeveelheid daglicht binnen. De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort: inductievuur en dampkap, spoelbak, ingebouwde combi-oven, stoomoven, vaatwasser, diepvriezer en frigo. Van hieruit hebben we toegang tot een balkon (3 m²). Een eerste kamer (12 m²) bevindt zich centraal in de woning en wordt momenteel gebruikt als bureauruimte. Hier tegenover situeert zich de badkamer (6 m²) met ligbad/douche en lavabomeubel. Er is hier tevens ruimte om was- en droogmachine op elkaar te plaatsen. De wc is apart. De overige 3 slaapkamers (9 m², 15 m² en 18 m²) bevinden zich achteraan. De masterbedroom biedt toegang tot het west-georiënteerde terras (12 m²), waarop de zon doorheen de namiddag aangenaam schijnt. U kan hier steeds rustig tafelen, aangezien er nagenoeg geen hinder is van storende stads- en verkeersgeluiden. Tot slot staat er nog een kelderberging ter beschikking. Voor meer info of een gratis schatting surf naar afficher site web

Référence : OBJ_9810

Informations complémentaires

 • nb_bedrooms

  4 chambres

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 8 étages

 • ft_lift

 • ft_terrace

 • upd_planning_permit

 • living_room_area

  46 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  134 m²

Énergie

Certificat de performance énergétique (CPEB) 169 Performance énergétique (PEB): 169 kWh/m²
N° Certificat PEB: 20210220-0002376415-RES-1

Adresse du bien

Adresse: Italiëlei 84, 2000 Anvers, BE

Contacter l'agence

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.