183 NOUVEAU

Appartement à vendre à Anvers , 24 m² à 99 000 €

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.

Détail

Le texte de l'annonce n'est pas disponible dans votre langue.

Gerenoveerde studio/studentenkamer (23,6m²) met privatieve keuken en badkamer op een ideale locatie nabij Park Spoor Noord (2060).

Het pand is rustig gelegen in de wijk Antwerpen-Dam en behaalt een uitstekende mobiliteitsscore. Campus Spoor Noord van de AP Hogeschool ligt op wandelafstand en studenten van onder andere de Universiteit Antwerpen en de KdG-Hogeschool kunnen hun campus vlot met de fiets bereiken. Verder is er qua openbare vervoersmogelijkheden een uitgebreid aanbod aan bussen en trams vlakbij te vinden en daarbij bevinden het Centraal Station en de Franklin Rooseveltplaats zich op een afstand van slechts 2 kilometer. De oprit tot de snelweg is in luttele minuten bereikbaar. Voor sport en ontspanning kan de student terecht in Park Spoor Noord om de hoek.

De studio is gelegen op het gelijkvloers van een gebouw van 3 hoog, dat in 2014 volledig gerenoveerd werd. Zo is onder andere het dak vernieuwd. De ramen beschikken over dubbele beglazing en verder is de elektriciteit conform. De studio/studentenkamer zelf bestaat uit een gezellige leefruimte (20m²) met veel lichtinval dankzij de hoge raampartijen. Als ondergrond ligt er een parket. Er is een kwalitatieve keuken aanwezig met kookvuur, dampkap en spoelbak en een badkamer (3,6m²) met lavabomeubel, handdoekdroger, wc en douche. Naast de privatieve keuken kan de student tevens gebruikmaken van de gemeenschappelijke leefkeuken, waar een grote koelkast, diepvriezer, oven, microgolfoven en vaatwasser ter beschikking staan. Verder is nog een gemeenschappelijke koer waar de bewoners samen kunnen vertoeven. Er is nog een privatieve kelderberging aanwezig. Er is een individuele centrale verwarmingsinstallatie en alle meters zijn apart. Momenteel is de kamer verhuurd aan €430/maand + €50 kosten (schoonmaak, minuterie, syndicus, blokpolis, brandinstallatie). Voor meer info of een gratis schatting surf naar afficher site web

Référence : OBJ_9714

Informations complémentaires

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 2 étages

 • nb_toilet

  1

 • area

  24 m²

Énergie

Certificat de performance énergétique (CPEB) 183 Performance énergétique (PEB): 183 kWh/m²
N° Certificat PEB: 20181231-0002121627-1

Adresse du bien

Adresse: Ceulemansstraat 38, 2060 Anvers, BE

Contacter l'agence

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.