154

Appartement à vendre à Deurne , 80 m² avec 2 chambres à 169 000 €

Appartement à vendre à Deurne
Appartement à vendre à Deurne
Appartement à vendre à Deurne
Appartement à vendre à Deurne

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.

Détail

Le texte de l'annonce n'est pas disponible dans votre langue.

Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging op de grens van Borgerhout en Deurne. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en zowel het Centraal Station, alsook Antwerpen-Berchem zijn vlot te bereiken met de fiets. Een vélo-station vindt u op een afstand van amper 120 meter. De oprit tot de snelweg bereikt u in luttele minuten. De sport- en natuurliefhebber kan terecht in het Rivierenhof, waarvoor u enkel de straat dient over te steken.

Het appartement bevindt zich op de dertiende verdieping van een goed onderhouden gebouw van 17 hoog. De lift en het dak zijn conform. De ramen beschikken over dubbele PVC-beglazing en de centrale verwarming is op stookolie. Voor het gebouw bedragen de vaste kosten ca. €230/maand.

De woonst bestaat uit een lichtrijke leefruimte (31 m²), van waaruit u toegang heeft tot 2 terrassen (5 m² - 12 m²), die een panoramisch vergezicht bieden over het Rivierenhof en de wijde omgeving. De aparte keuken (8 m²) staat via een opening in de muur in verbinding met de woonkamer, wat een opener gevoel creëert. Ze is uitgerust met een kookvuur, dampkap, oven en spoelbak en de overige toestellen zijn in overleg over te nemen. De badkamer (4 m²) is voorzien van een ligbad/douche en lavabomeubel. De wc is apart. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 14 m². Verder zijn er in de hal nog een paar inbouwkasten voorhanden en in de kelder van het gebouw beschikt u over nog een extra berging. Tot slot is er de mogelijkheid om het huurcontract van de garage over te nemen. Voor meer info of een gratis schatting surf naar afficher site web

Référence : OBJ_9865

Informations complémentaires

 • nb_bedrooms

  2 chambres

 • nb_bath

  1

 • ft_lift

 • ft_terrace

 • living_room_area

  31 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  80 m²

Énergie

Certificat de performance énergétique (CPEB) 154 Performance énergétique (PEB): 154 kWh/m²
N° Certificat PEB: 20210209-0002371112-RES-1

Adresse du bien

Adresse: Turnhoutsebaan 455, 2100 Deurne, BE

Contacter l'agence

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.