275

Maison à vendre à Borgerhout , 205 m² avec 5 chambres à 339 000 €

Maison à vendre à Borgerhout
Maison à vendre à Borgerhout
Maison à vendre à Borgerhout

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.

Détail

Le texte de l'annonce n'est pas disponible dans votre langue.

Het pand is centraal gelegen en behaalt bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Binnen een straal van 1 kilometer is er een uitgebreid aanbod aan bussen en trams, alsook aan vélo-stations te vinden. Daarbij bevindt het Centraal Station zich op een boogscheut. In een mum van tijd bereik je met de wagen de Singel en vervolgens de snelweg. Voor de natuurliefhebbers ligt het groendomein Rivierenhof op wandelafstand. Kinderen kunnen naar hartelust spelen op het speelplein op de hoek.

De riante woning is instapklaar. Zo werd het dak in 2018 geïsoleerd. Verder is de elektrische installatie AREI-conform en beschikken alle ramen over dubbele beglazing.

Je kom de woonst binnen in een aparte inkom-/traphal, waar je rechts toegang hebt tot de woonkamer (27 m²), die in verbinding staat met het eet- en keukengedeelte (30 m²) achteraan. Een lichtkoepel zorgt in de geïnstalleerde keuken voor de nodige lichtinval. Aansluitend hieraan treffen we een eerste badkamer (6 m²) met douchecabine, lavabomeubel en wc. De eerste en tweede tussenverdieping hebben een gelijke indeling: een kamer van 11 m² met aansluitend een badkamer (8 m²). Het verschil tussen de 2 is dat de kamer op de tweede tussenverdieping ingericht is als extra keuken. De eerste en tweede etage zijn eveneens hetzelfde ingedeeld: vooraan een grote slaapkamer van 20 m² en achteraan een slaapkamer van 13 m². Tot slot beschikt het pand nog over een ruime, droge kelder. Voor meer info of een gratis schatting surf naar afficher site web

Référence : OBJ_9878

Informations complémentaires

 • nb_bedrooms

  5 chambres

 • nb_bath

  2

 • nb_floor

  2 étages

 • nb_toilet

  2

 • area

  205 m²

Énergie

Certificat de performance énergétique (CPEB) 275 Performance énergétique (PEB): 275 kWh/m²
N° Certificat PEB: 002383048-RES-1

Adresse du bien

Adresse: Terlostraat 52, 2140 Borgerhout, BE

Contacter l'agence

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.