533 NOUVEAU

Maison bel étage à vendre à Duffel , 100 m² avec 2 chambres à 299 900 €

Maison bel étage à vendre à Duffel
Maison bel étage à vendre à Duffel
Maison bel étage à vendre à Duffel
Maison bel étage à vendre à Duffel

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.

Détail

Le texte de l'annonce n'est pas disponible dans votre langue.

Op te frissen Bel-etage (100 m²) met magazijnruimte (125 m²) in het centrum van Duffel.

Het pand is in het dorpscentrum gelegen en behaalt een uitstekende mobiliteitsscore. Binnen een straal van amper 800 meter stoppen er een zestal buslijnen en daarbovenop bevindt het station zich op wandelafstand. Verder is er een vlotte verbinding tot de E19.

Over het algemeen verkeert het gebouw in een op te frissen staat, maar het dak is reeds geïsoleerd conform de norm 2020 en er is dubbele aluminiumbeglazing aanwezig. De centrale verwarming is op gas (ketel Junkers).

Het gelijkvloers van het gebouw bestaat uit een ruime magazijnruimte van maar liefst 125 m², dat een waaier aan mogelijkheden biedt. Je hebt toegang tot deze ruimte via de gemeenschappelijke inkomhal of via de sectionale poort aan de straatzijde. Het woongedeelte strekt zich uit over de bovenverdieping van het pand. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en zijn van gelijke grootte (14 m²). Centraal treffen we de badkamer (8 m²) met ligbad/douche, wc en lavabomeubel. Verder bestaat de woning over een open ruimte van zo’n 44 m², waarbij er toch een duidelijke onderverdeling merkbaar is. De keuken (10 m²) is apart en afgewerkt met een kookvuur en dampkap, spoelbak, ingebouwde frigo en oven. In de middelste kamer/inkom zorgt een lichtkoepel (geplaatst in 2015) voor extra daglicht. In de veranda is er een automatische zonneluifel geïnstalleerd en van hieruit heb je via een schuifdeur toegang tot het gezellige, noord-oost-georiënteerde terras (29 m²). De (hobby)ruimte grenzend hieraan is zo’n 21 m² groot en biedt verschillende invulmogelijkheden. Tot slot beschikt het pand nog over een kelder (12 m²). Voor meer info of een gratis schatting surf naar afficher site web

Référence : OBJ_9911

Informations complémentaires

 • nb_bedrooms

  2 chambres

 • garage

  Intérieur Fermé

 • nb_bath

  1

 • ft_terrace

 • living_room_area

  44 m²

 • nb_toilet

  1

 • area

  100 m²

Énergie

Certificat de performance énergétique (CPEB) 533 Performance énergétique (PEB): 533 kWh/m²
N° Certificat PEB: 20200729-0002298486-RES-1

Adresse du bien

Adresse: Vrijheidsstraat 17, 2570 Duffel, BE

Contacter l'agence

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Ces données seront transmises à l'annonceur pour qu'il puisse vous répondre.