Appartement Te koop In Antwerpen

89 000 €
38 m²
1 slaapkamer
Appartement Te koop In Antwerpen
11 
Afbeeldingen bekijken
20 bekeken
6 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11426

Details


Het pand is uiterst gunstig gelegen op wandelafstand van het Centraal Station en de Franklin Rooseveltplaats, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Daarbij is er geen gebrek aan velo-stations in de nabije omgeving en met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de stadsrand en de snelweg. Verder is er in de buurt een ruime keuze aan (lokale) supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen.

De woning bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, waarvan het dak beperkt werd geïsoleerd werd. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Het appartement zelf is instapklaar: de elektriciteit is conform en de ramen beschikken over dubbele PVC-beglazing. De ramen zijn niet in overeenstemming met de bouwvergunning. Er werd vastgesteld dat het pand niet in overeenstemming is met de woonkwaliteit.

De woonst bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken met basisuitrusting, goed voor een oppervlakte van zo’n 24 m². Achteraan treffen we de slaapkamer (6 m²) en centraal in de woning situeert zich de badkamer (3 m²) met douchecabine, wc en lavabomeubel. Zoek je een betaalbaar appartement of een interessante investering op een centrale locatie? Mis deze kans niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 3 verdiepingen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • 1 toilet

Financiën

Vastgoedprijs: 89 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 38 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 315 kWh/m²
Energetische klasse: D
EPC D
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 11 970 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002301370-RES-1

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website