Appartement Te koop In Borgerhout

235 000 €
72 m²
2 slaapkamers
Appartement Te koop In Borgerhout
12 
Afbeeldingen bekijken
20 bekeken
21 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11052

Details

Het gebouw is gelegen op een gunstige locatie in Borgerhout nabij de grens met Berchem en Deurne. Dankzij deze gunstige ligging behaalt het een uitstekende mobiliteitsscore en is het vlot bereikbaar met bus, tram, trein en de wagen. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Voor sport en ontspanning hoef je niet ver te gaan met het Te Boelaertpark en het Boekenbergpark binnen de 500 meter en op woensdag hoef je slechts de trap af te gaan voor de wekelijkse markt!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, dat in 2017 volledig gerenoveerd werd. Zo is het dak geïsoleerd en is de elektriciteit conform. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Momenteel is het appartement verhuurd aan €750/maand.

Je komt binnen in het centrale halletje, dat voor de verbinding zorgt tussen de aanwezige ruimtes. Vooraan bevindt zich de leefruimte met open keuken (30 m²), waar er dankzij de vele raampartijen een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnenvalt. Van hieruit heb je toegang tot het noord-georiënteerde terras (4 m²). De eerste slaapkamer is 7 m² groot en de tweede slaapkamer (13 m²) staat in verbinding met de badkamer (9 m²), die voorzien is van een lavabomeubel, wc, handdoekdroger, inloopdouche en afgesloten berging met ruimte om een wasmachine te plaatsen. Zoek je een gezellig appartement op een gunstige locatie? Mis deze kans niet en boek vandaag nog je afspraak in! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 4 verdiepingen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 1 toilet
  • kelder

Financiën

Vastgoedprijs: 235 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 2
Bewoonbare oppervlakte: 72 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 168 kWh/m²
Energetische klasse: B
EPC B
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 12 096 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002065077-1

Mijn hypotheeklening

Te lenen bedrag

N/A

Financier deze woning vanaf
N/A
Per maand
Voorgesteld door
Yago

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen