Appartement Te koop In Borgerhout

219 000 €
90 m²
2 slaapkamers
Appartement Te koop In Borgerhout
18 
Afbeeldingen bekijken
92 bekeken
33 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11064

Details

Instapklaar appartement (90 m²) met 2 slaapkamers en terras (5 m²) in Borgerhout.

Het pand bevindt zich net buiten de Singel in Borgerhout op de grens met Deurne en Borgerhout en dit op een boogscheut van het groendomein Rivierenhof. Wat betreft bereikbaarheid geniet je hier van een goede verbinding met het openbaar vervoer, de auto en de Antwerpse velo. In de nabije omgeving beschik je verder over een uitgebreid aanbod aan supermarkten. Kortom: een uiterst gunstige locatie nabij de stad!

Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een verzorgd gebouw van 15 hoog met lift. De vaste kosten bedragen plusminus €125/maand en omvatten verwarming (gas), water, syndicus, lift en onderhoud van de gemene delen.

Je komt binnen in de hal, waar de ruimtelijkheid en openheid van de woning meteen voelbaar is. Twee ingemaakte vestiairekasten zorgen hier voor extra bergruimte. Vooraan, aan de westzijde van het gebouw, treffen we de woonkamer (32 m²) waar je kan genieten van adembenemende zonsondergangen en een uniek zicht op onder andere het Centraal Station, het MAS en de Boerentoren. De aparte keuken is 8 m² groot en voorzien van een basisuitrusting. De 2 slaapkamers van 10 m² en 16 m² zijn georiënteerd naar het oosten, wat betekent dat je hier kan wakker worden met een uniek zicht op de zonsopgang! De grootste slaapkamer biedt verder toegang tot het terras (5 m²). Centraal in het appartement situeert zich nog de badkamer (5 m²) met ligbad, dubbele lavabo en wc. Verder is er ook nog een aparte wc aanwezig. Tot slot staat er een privatieve kelderberging ter beschikking. Ben jij verzot op adembenemende vergezichten en zou je graag elke dag genieten van een unieke zonsondergang en -opgang? Mis deze kans dan niet en kom met eigen ogen het appartement en het magnifieke uitzicht ontdekken! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 2 toiletten
  • lift

Financiën

Vastgoedprijs: 219 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 2
Bewoonbare oppervlakte: 90 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 291 kWh/m²
Energetische klasse: C
EPC C
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 26 190 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 20220428-0002587454-RES-3

Mijn hypotheeklening

Te lenen bedrag

N/A

Financier deze woning vanaf
N/A
Per maand
Voorgesteld door
Yago

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website