Appartement Te koop In Merksem

204 900 €
65 m²
2 slaapkamers
Appartement Te koop In Merksem
19 
Afbeeldingen bekijken
39 bekeken
25 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11023

Details

Instapklaar appartement (65 m²) met 2 slaapkamers en zuid-west-georiënteerd terras (3 m²) in Merksem.

Het pand is uiterst centraal gelegen op een steenworp van de Bredabaan, waardoor het een uitstekende mobiliteitsscore behaalt. Via de vernieuwde Gabriël Theunisbrug bereik je in slechts enkele minuten de oprit tot de snelweg en daarbij stopt er een ruim aanbod aan bussen en trams op wandelafstand. Verder is er aan velo-stations geen gebrek in de nabije omgeving.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig, verzorgd gebouw van 2 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de normen. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. De woning zelf is volledig gerenoveerd in 2019 en is bijgevolg instapklaar. Zo is de elektriciteit conform en zijn alle ramen voorzien van dubbele PVC-beglazing. Momenteel is het appartement verhuurd aan €750/maand + vaste kosten, wat een mooi BAR-rendement van 4,4% oplevert.

Je komt binnen in het open inkomhalletje met apart toilet met handenwasser. Vooraan situeert zich de leefruimte, goed voor een oppervlakte van zo’n 26 m². De open keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort: kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, vaatwasser en frigo. Grenzend hieraan is er een berging/wasplaats (3 m²) aanwezig. Centraal in het appartement treffen we de slaapkamer (17 m²), die in verbinding staat met een tweede kamer (6 m²). Vanuit de tweede kamer heb je enerzijds toegang tot het zuid-west-georiënteerde terras (3 m²), anderzijds tot de badkamer (6 m²) met lavabomeubel en douche. Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Zoek je een ideaal startersappartement of een interessante investering? Twijfel niet langer! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 3 verdiepingen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 1 douchekamer
  • 1 toilet

Financiën

Vastgoedprijs: 204 900 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 2
Bewoonbare oppervlakte: 65 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 102 kWh/m²
Energetische klasse: B
EPC B
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 6 630 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 201902200002134291

Mijn hypotheeklening

Te lenen bedrag

N/A

Financier deze woning vanaf
N/A
Per maand
Voorgesteld door
Yago

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website