Appartement Te koop In Merksem

179 000 €
56 m²
1 slaapkamer
Appartement Te koop In Merksem
12 
Afbeeldingen bekijken
27 bekeken
25 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11099

Details

De woning is gelegen in een zijstraat van de Bredabaan en behaalt bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig: bussen en trams stoppen op wandelafstand en ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Met de wagen bereik je in- en uitvalswegen in een mum van tijd.

Het instapklare appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, dat in 2022 volledig gerenoveerd is. Zo is het dak vernieuwd en is de elektriciteit conform. Verder zijn er ook nieuwe ramen geplaatst. Er is een kelder aanwezig en er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit.

Je komt binnen in de keuken, die zich centraal in het appartement bevindt en uitgerust is met alle hedendaags comfort: kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde vaatwasser, oven, microgolf en frigo. Aan de voorzijde treffen we de lichtrijke woonkamer en achteraan situeert zich de slaapkamer, die in verbinding staat met de badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, handdoekdroger en lavabo. De wc is apart.

Zoek je een betaalbaar appartement, dat ideaal geschikt is voor starters of als investering? Mis deze kans dan niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Je komt binnen in de keuken, die zich centraal in het appartement bevindt en uitgerust is met alle hedendaags comfort: kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde vaatwasser, oven, microgolf en frigo. Aan de voorzijde treffen we de lichtrijke woonkamer, die toegang biedt tot het zuid-west-georiënteerde balkon (2 m²). Achteraan situeert zich de slaapkamer, die in verbinding staat met de badkamer met inloopdouche, handdoekdroger en lavabo. De wc is apart.

Zoek je een betaalbaar appartement, dat ideaal geschikt is voor starters of als investering? Mis deze kans dan niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 3 verdiepingen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • 1 toilet
  • kelder

Financiën

Vastgoedprijs: 179 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 56 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 317 kWh/m²
Energetische klasse: D
EPC D
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 17 752 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002642969-RES-1

Mijn hypotheeklening

Te lenen bedrag

N/A

Financier deze woning vanaf
N/A
Per maand
Voorgesteld door
Yago

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website