Appartement Te koop In Deurne

139 000 €
68 m²
1 slaapkamer
Appartement Te koop In Deurne
15 
Afbeeldingen bekijken
12 bekeken
6 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11408

Details

Ideaal startersappartement (68 m²) met 1 slaapkamer in Deurne.

Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging nabij de Bisschoppenhoflaan. Er zijn verschillende bus- en tramhaltes op wandelafstand te vinden en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er verder geen gebrek in de nabije omgeving.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een hoekgebouw van 4 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de norm 2021. De vaste kosten bedragen €200/maand en omvatten spaarpot, syndicus, water en blokpolis. In de kelder staat er een privatieve kelderberging ter beschikking. Doorheen de jaren zijn er verschillende vernieuwingen gebeurd in het appartement. Zo zijn in 2010 de keuken en de badkamer vernieuwd en in 2015 zijn er nieuwe ramen (PVC) geplaatst. De verwarmingsketel dateert uit 2017 en verder is ook de elektriciteit conform. Momenteel staat het appartement leeg, maar in het verleden is het steeds verhuurd geweest aan €780/maand.

Je komt binnen in de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte met open keuken, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 38 m². De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort: kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, frigo en diepvries. Via een schuifdeur heb je verder toegang tot de slaapkamer (18 m²), die in verbinding staat met de badkamer (5 m²) met handdoekdroger, lavabomeubel, wc en ligbad.

Ben je op zoek naar een ideaal startersappartement of een interessante investering? Boek vandaag nog je afspraak in en kom met eigen ogen ontdekken wat het pand te bieden heeft! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 4 verdiepingen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • 1 toilet
  • kelder

Financiën

Vastgoedprijs: 139 000 €
Kadastraal inkomen: 319 €
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 68 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 264 kWh/m²
Energetische klasse: C
EPC C
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 17 952 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002670155-RES-1

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website