···
Afbeeldingen bekijken
189 bekeken
28 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: 4333908

Details

Deze unieke loft bevindt zich in het oude centrum van Antwerpen, te Keizerstraat. Dit is op wandelafstand van de Grote Markt en het Eilandje. Op nog geen 50m is er een tramhalte en een fietsstation. Zeer centrale ligging, nabij diverse invalswegen, centrum, openbaar vervoer.

De loft is gelegen op het gelijkvloers van een gebouw met standing van totaal 4 eenheden. Bij het betreden van deze loft valt onmiddellijk het hoge plafond op. Dit zorgt voor een zeer ruimtelijk gevoel en veel lichtinval. De grote open ruimte kan ingericht worden als een woonkamer die aansluit op een patio (8m2), gelegen aan de achterkant van het gebouw. Op de patio geeft ook een slaapkamer uit, die aansluit op de badkamer met douche en bad en een apart toilet, wat ook kan dienen als "gastentoilet".

De open keuken is gelegen aan de straatkant. De dubbele beglazing zorgt voor akoestische onderbreking van het geluid. Aan de open keuken is er ruimte voor een eetkamer. Verder bereikt men via een trap een tweede slaapkamer en een douchekamer met lavabo en toilet. Ook is er een privatieve kelder (15m2) die toegankelijk is via de loft.

Kortom, deze loft heeft veel uitstraling en geeft veel mogelijkheden tot eigen creatieve invulling van de ruimtes. Topligging en in perfecte staat!

Aanvullende informatie

  • 3 verdiepingen
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 2 douchekamers
  • 2 toiletten

Financiën

Vastgoedprijs: 475 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 2
Bewoonbare oppervlakte: 150 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: 150 m²

Energie

Energieprestatiecertificaat (EPC) :
Energieprestaties (EPC) : 146kWh/m²

Woonverzekering

Adres van het pand

1 Keizerstraat
2000 ANTWERPEN

AT HOME & PARTNERS

KORTE NIEUWESTRAAT 16
2000 ANTWERPEN