Huis Te koop In Wommelgem

349 900 €
115 m²
3 slaapkamers
Huis Te koop In Wommelgem
25 
Afbeeldingen bekijken
31 bekeken
21 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11045

Details

Instapklare halfopen bebouwing (115 m²) met 3 slaapkamers, garage en tuin (207 m²) in Wommelgem.

Het pand is gunstig gelegen nabij het rondpunt van Wommelgem, waardoor je je met de wagen vlot kan verplaatsen in alle windrichtingen. Verder staan er verschillende bushaltes ter beschikking op wandelafstand en aan het rondpunt, op een afstand van slechts 2 kilometer, kan je tram 8 nemen.

De woning dateert uit 1960 en onderging de voorbije jaren enkele vernieuwingen en renovaties, zoals de achterbouw die in 1992 bijgebouwd werd. De dubbele PVC-beglazing werd geplaatst in 2006. De schuine daken werden in 2010 geïsoleerd en het jaar daarop werden de platte daken vernieuwd met isolatie. Vervolgens is ook nog de open buitenmuur geïsoleerd. De elektriciteit werd deels vernieuwd in 2015 en in 2019 is er een nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd.

Je komt binnen in de ruime inkom-/traphal met apart gastentoilet. Rechts bevindt zich de inpandige garage (13 m²) met sectionaalpoort. Achteraan treffen we de leefruimte met open keuken, goed voor een totale oppervlakte van maar liefst 45 m²! Dankzij de grote raampartijen en de lichtstraat baadt deze ruimte in natuurlijk daglicht, wat maakt dat het hier erg aangenaam vertoeven is. Het niveauverschil tussen keuken en eetkamer enerzijds en salongedeelte anderzijds geeft de leefruimte een unieke en gezellige uitstraling. De keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven en vaatwasser en biedt toegang tot de oost-georiënteerde tuin van maar liefst 207 m². Op de bovenverdieping situeren zich de 3 slaapkamers, waarvan twee een oppervlakte hebben van 14 m² en de derde 6 m² groot is. De badkamer (6 m²) is voorzien van een lavabo, ligbad/douche en wc. Tot slot beschikt het pand nog over een zolder. Zoek je een woning met mogelijkheden? Mis deze kans niet en boek snel je bezoek in! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 2 toiletten
  • tuin

Financiën

Vastgoedprijs: 349 900 €
Kadastraal inkomen: 818 €
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 3
Bewoonbare oppervlakte: 115 m²
Tuinoppervlakte: 207 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 194 kWh/m²
Energetische klasse: B
EPC B
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 22 310 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002625654-RES-1

Mijn hypotheeklening

Te lenen bedrag

N/A

Financier deze woning vanaf
N/A
Per maand
Voorgesteld door
Yago

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen