Huis Te koop In Borgerhout

499 000 €
220 m²
4 slaapkamers
Huis Te koop In Borgerhout
29 
Afbeeldingen bekijken
8 bekeken
6 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11425

Details

Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging tussen de Plantin en Moretuslei en de Turnhoutsebaan. De gunstige locatie maakt dat je hier over een ruim aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden (bus, tram en trein) beschikt. Ook aan velo-stations is er geen gebrek en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Verder zijn zowel het Moorkensplein als de Dageraadplaats, waar zich tal van gezellige drank- en eetgelegenheden bevinden, op wandelafstand gelegen.

De woning is doorheen de jaren goed onderhouden en verkeert in goede staat. In 2013 is er dubbele PVC-beglazing geplaatst.

Je komt het pand binnen in de brede doorgang (37 m²), die tot achteraan doorloopt en waar er meer dan voldoende ruimte is om fietsen veilig te stallen. Links heb je van hieruit toegang tot de rest van de woning. Vooraan op het gelijkvloers treffen we een bureauruimte (14 m²), centraal de trap en een apart gastentoilet en achteraan de leefruimte met open keuken, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 28 m². Tussen de woning en het magazijn (90 m²), dat een waaier aan mogelijkheden biedt bijvoorbeeld voor het uitoefenen van vrije beroepen, bevindt zich de west-georiënteerde koer (20 m²).

Op de eerste etage situeren zich de eerste 2 slaapkamers van 14 m² en 23 m² en een eerste badkamer (9 m²) met lavabomeubel en douchecabine. Op de bovenverdieping treffen we een leefruimte met keuken (23 m²), 2 slaapkamers van 11 m² en de tweede badkamer (2 m²) met douche, lavabo en wc.

Ben je op zoek naar een uniek pand met veel mogelijkheden (beroepsmatig gebruik, co-housing etc.) en dit op een gunstige locatie in de stad? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen het potentieel van deze woning ontdekken! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 2 verdiepingen
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 2 toiletten
  • kelder

Financiën

Vastgoedprijs: 499 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 4
Bewoonbare oppervlakte: 220 m²
Tuinoppervlakte: 0 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 370 kWh/m²
Energetische klasse: D
EPC D
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 81 400 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002589566-RES-1

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website